Létezik olyan, hogy azért nem tudunk szabadulni valakinek a hatása alól, mert fontos szereplő lesz még az életünkben csak még nem tudjuk? Valamikor később?
Megtaláltam azt a férfit,akit egész eddigi életemben kerestem,soha senki iránt nem éreztem még hasonlót. De csak rövid ideig lehettünk együtt mert Ő foglalt volt...de az a rövid idő maga volt a varázslat...
Ennek már fél éve,mégsem tudok szabadulni a gondolatától,állandóan Rá gondolok és úgy érzem,hogy vagy Ő vagy senki! De Ő nem hagyhatta ott a gyerekét,ezt meg is értem. De meddig kell még ezzel együtt élnem? Miért nem birom elfelejteni? Ugy érzem mintha valami karmikus kapcsolat lenne köztünk és nem birom elszakitani azt a "szálat" . Más férfire rá sem birok nézni.Úgy érzem,a sors egymásnak szánt minket de kegyetlenül el is vette tőlem.MIÉRT? Segítene valaki,nagyon magam alatt vagyok...:(
köszi a sok választ! Igen,igazából könnyebb hinni abban hogy karma meg miegymás mint beismerni h "csak" belezugtam...
Eddig nem hittem ebben,de általában akibe szerelmes voltam,kb.1 hónap alatt el tudtam felejteni. Ez meg 8 honapja fáj és nem megy. Csak ezért gondoltam.Lehet hogy ő is ennyit gondol rám? Vagy már el is felejtett és éli vigan az életét? Olyan jó lenne ezt megtudni.Mert ha tudnám hogy sz@rik a fejemre,akkor könnyebben rávenném magam mint igy hogy azt gondolom,ő sincs még tul rajtam..
Figyelj csak, az a nagy helyzet, hogy ha a karma neked rendel valakit, azután nem kemény vágyat érzel, ragaszkodással, s nem is fáj, hogy ha nem lehet a tied. De ha a karma tényleg neked szánta volna, akkor veled lenne most, ha pedig a jövőre nézve van ez így, akkor pedig türelem. ugyanis a türelem nagy erény, és meggyógyítja a sebeket. De azt tanuld meg, hogy vágyakozni nem jó, mert azt ragaszkodás követi s azt pedig az irigység, önzés, amiből a szenvedés és a gyűlölet keletkezik.
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!