Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Aki nem hisz a túlvilágban,...

Aki nem hisz a túlvilágban, meghal, előfordulhat vele hogy nem tudja felfogni hogy meghalt és görcsösen kapaszkodik ehhez a világhoz?

Figyelt kérdés
Én már nem tudom mit higgyek,mit ne,van-e vagy nincs,de próbálom magamat felkészíteni mi van ha mégis van,hogy el tudjam fogadni a halál után,ne értetlenkedjek,tovább menjek.Nem akarok úgy járni mint nagymamám aki ezt mindig elutasította,és halála után egy ideig mindig azt álmodtam,hogy sír és azt mondja hogy ő nem hiszi el hogy meghalt,én próbáltam őt győzködni álmomban hogy pedig ez van,onnantól már nem álmodok vele ilyet,de ugyanez volt nagypapámmal is.
2017. júl. 29. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

"Aki nem hisz a túlvilágban, meghal, előfordulhat vele hogy nem tudja felfogni hogy meghalt és görcsösen kapaszkodik ehhez a világhoz?"

Ezt most azoktól kérdezed, akik már voltak halottak? ;-)

Amiket te álmodsz, azok amiatt vannak, amiket te hiszel, nem amiatt, amiket azok hittek, akik már meghaltak.

2017. júl. 29. 14:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Azok is írhatnak,persze,akik már meghaltak hogy hiteles legyen az infó :)
2017. júl. 29. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
:)
2017. júl. 29. 15:03
 4/8 Fish1 ***** válasza:
75%

Nem csak azzal, aki nem hisz.

Olyannal is, aki valamilyen fizikai dologhoz ragaszkodik túlzottan, vagy hozzátartozóhoz akár. Vagy akit a hozzátartozók képtelenek elengedni.

2017. júl. 29. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
19%

HA van túlvilági élet és HA viszi az emlékeit az elhúnyt, AKKOR tudnia kell halála tényéről is.

Az álom az agy evilági működésének eredménye, nem a túlvilág itteni megjelenése.

2017. júl. 30. 08:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fish1, honnan veszed?
2017. júl. 30. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Egyszerű: semmiben nem kell hinni. Halálodkor szépen megsemmisülsz, akárhogy is nem tetszik, ez tény.
2017. júl. 30. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

"halála után egy ideig mindig azt álmodtam,hogy sír és azt mondja hogy ő nem hiszi el hogy meghalt"

A nagymama meghalt, béke poraira, de nem pörgött valójában az álmodban bánatosan, csak mivel te hiszel ebben a hülyeségben ezt álmodtad. Eh...

2017. júl. 31. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!