Más is retteg és fél az újjászületéstől vagy csak én?
Ne aggódj, úgyis pokolra jutsz!.
Az újjászületés túl költség, úgyhogy valószínűleg pokolra jutsz, mert ugyebár a Mennyországban is is teltház van a túlnépesedett vallásosok miatt. Én is ott fogok lakni valószínűleg, úgyhogy nem kizárt, hogy szomszédok leszünk. 😏
Hogy mertek lepontozni egy olyan briliáns ezotéria professzort, mint én? 😨 Még jó, hogy csak 45%-ban adok haszontalan választ és 55%-ban hasznos vagyok. 😏
Sokak számára nincs újjászületés, mert az ember halálakor továbblép, ugyanakkor a reinkarnáció nem egy folytonos dolog, nem szükséges leterhelni még egy élettel az amúgy is lestrapált lelket. Reinkarnációról akkor beszélhetünk, amikor teszem azt hozzá egy lélek nem tud továbblépni, mert idejekorán távozott. A továbblépés az, amikor a lélek eggyé válik a többivel és egy másik születik, de nem reinkarnáció. Olyan, mintha eladnád a veséd májad vagy valamelyik létfenntartó szervedet, csak itt tulajdonságokról beszélünk. 😏
Semmi szükség rettegni tőle.
Külön kell választani a mostani személyiségedet, s azt, aki valójában vagy, a lelkedet. A lelked az, aki folyamatosan újra testet ölt, ameddig az szükséges, s minden egyes életre vállal egy, az adott testhez kötött személyiséget. Jelen életedben azt, akinek most gondolod magad. Halálod után nem is fogsz megsemmisülni sem, de te magad újraszületni sem. A lelked fog, egy új személyiséggel, a mostani személyiségedet pedig magába építi, az összes gondolatoddal, tetteddel, pillanatoddal, s attól fogva az annyival több lesz.
A mostani személyiséged egy szerep, nem több (s ezzel így van mindenki más is), akit a lelked az előző életében elkövetett tettek következményeképp vállalt.
Sosem véletlen, hogy mik azok, melyeket a sorsuk felkínál. Ha nem fogadjuk el és értjük meg őket, akkor legközelebb is viszontlátjuk azokat a problémákat. A követező életben mindig azt, vagy ahhoz hasonlót kapunk vissza, amit jelenleg adtunk másoknak. Ha ezt szem előtt tartjuk, akkor még egy okkal több, miért is nem kell félnünk az újraszületéstől.
Kedves Kérdező!
Próbáljuk kicsit pontosítani a kijelentésedet.
Azt írod, nem szeretsz élni. Kipróbáltál már mindent, amit ez a bolygó adhat?
-voltál-e bálnavadász? Csak tippelni tudok: nem
-édes hármasiker lányok anyja? Ugye: nem
-lottóötösnyertes? Ugye az se.
Igazából a lehetőségeid igen kicsi százalékát használtad ki eddig. Vagyis maximum azt utálhatod, ahogy eddig éltél. De hát van rá lehetőség, h változtass rajta.
Nos?
sajnos a Pokol eleresehez es a megsemmisules eleresehez is sokat kell elned ("dolgoznod")
ujjaszuletestol felni eleg abszurd...
helyes elethez nem feltetlen kell nagy erolkodes es akkor mar ujjaszuletesed utan szeretned az eleted
de a sorozatos ongyilkossag is "jo" megoldas lehet a kifejtesben leirtak eleresehez, mas kerdes hogy ez miert nem tolt el felelemmel foleg ez a fajta folytonos ujjaszuletes es utana az orokke tarto halal vagy szenvedes
nem tudom miben jobb, vagy szenvedesre nem gondoltal alatuk? pokol alatt sem?
Az újjászületéstől nem kell félned, eddig már több ezerszer estél át rajta, és még nagyon sokszor fogsz is.
Azt kellene megkeresni hogy miért tekintessz így a dologra, miért nem szeretsz élni. Pontosan mikben akadtál el ? Ha elakadtál érdemes lenne feloldani a problémákat amik gúsbakötnek. Erre egy elég jó megoldás a Theta Healing, továbbá angyalok segítsége is jól jönne neked. Sajátítsd el az Angyalkommunikáció-t. kezd itt : angyalforras.hu
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!