Tényleg úgy van, hogy mindig a jók mennek el (meghalnak)?
Figyelt kérdés
Eszembe jut egy mondás: " A szar mindig fenn marad a víz tetején."
Miért maradnak tovább azok akik másoknak ártva élnek? Nekik még maradniuk kell, hogy javítsanak?
2010. máj. 19. 21:33
2/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Egyrészt mindenki meghal, másrészt az itt töltött idő elenyésző az örökkévalósághoz képest.
De komolyabban:
Van akinek öregkorában vannak fontos feladatai (segíteni valakit, megutálni a testi létet, bölcsnek lenni, stb.) és van akinek nincs már semmi dolga addigra, mert megtette, amit akart/vállalt.
Van annak is szépsége, hogy valaki nem vénül meg, nem hülyül el, hanem hamarabb "hazamegy".
3/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, rosszul fogalmaztam! Tehát: "tényleg úgy van, hogy mindig a jók mennek el HAMARABB?"
2010. máj. 19. 21:53
4/9 anonim válasza:
Nem minden esetben.Szerintem az élet az tanítás,ha megtanulsz jó lenni és elvégzed a feladatod,akkor mehetsz...
5/9 anonim válasza:
Nem. Amúgy meg mi az, hogy jó? Relatív...
6/9 anonim válasza:
Mindenkinek van egy álma, amit ha elér, és elvégezte a dolgát, megtanulta azt amit az élet tanított neki, akkor elmegy.
7/9 anonim válasza:
Igen. (Körülöttem legalábbis.) Ez így sorsszerű.
9/9 anonim válasza:
Hat nekem most lesz decemberben negy eve, hogy az apam meghalt. 47 eves volt, es mindig mindenkinek segitett. Igen, szerintem is, a jo emberek hamarabb hazatalalnak. Nagyon hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!