Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A cicánk előző életében lehet...

Manócska1 kérdése:

A cicánk előző életében lehet hogy ember volt? Néha mintha beszélne, olyan hangokat ad ki.

Figyelt kérdés
cica,előző élet,ember

2017. jún. 21. 20:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem, ha nagyon jól viselkedtünk emberként, akkor jutalmul lehetünk majd macskák. Az az utolsó, a legfelső fokozat, nem?
2017. jún. 22. 00:47
 12/21 A kérdező kommentje:
komoly kérdésre komoly választ várnék
2017. jún. 22. 11:26
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Én voltam a 4.

Én komoly választ adtam.

2017. jún. 22. 11:45
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

A legenda szerint a macskák nem azért szegődtek az ember mellé, hogy csökkentsëk az ember életterében élő egereket. A régi időkben varázslók éltek a földön, a boszorkány üldözés során sok ilyen varázsló megteremtette a saját avatárját. Az emberek szivesen tartottak macskát, mert érdekes módon a Gonosz Halottak nem szeretik a macskák pszichoszomatikus deprentiv amerigencióját. Egyiptomban tisztelet övezte a macskák felséges erejét, így emberi fogyasztásra nem került sor. A macskák gondolatolvasók, titkos csoportok alkalmaznak vallatótisztként házi macskát. Ja, nem is ez a kérdésed. Mivel nagyon szereted a mackádat, emberi vonásokkal ruházdat fel. Ën sem bánok a macskámmal macskául, egy intelligens lénynek gondolom/látom, ennek köszönhetem, hogy még nem hülyézett le. De van egy vicc is erről.

Bonifánc annyira utálta az embereket, de a macskáját annyira szerette, hogy gondolta ha megtanítja a macskáját beszélni, nem lesz szüksëge emberekre.

Azt gondolta, hogy az étrenden keresztül érheti el cëlját, így mindenféle hallal etette. A macska sosem szólat meg emberi nyelven, de mivel a macska igazán megkedvelte Bonifáncot, s tudjuk a macska előre megérez dolgokat, egyszercsak azt mondta: VIGYÁZZ!

(Bonifánc megdermedt és elkerekedett szemmel élte át ahogy ráomlik a plafon.)

A macska még annyit fűzött hozzá: Te tökfej! Ëvekket áldoztál arra hogy megszólaljak, s amikor megtörténik, nem hallgatsz rám.

2017. jún. 22. 11:51
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Az ember emberkent szuletik ujja.

Van egyfajta fejlodesi folyamat. Nincs vissza fejlodes humanoid formabol allatiba, majd allatibol emberbe.

A macska az macska, az ember az ember. Az allatok amugy sem szuletnek ujja. Mivel ok nem szuveren lelkek. De itt nem is folytatom tovabb.

Masfelol viszont, az allatok is tudnak kommunikalni, a sziami macskak dumasak, mas macskak kevesbe, ez ilyen. A macska nyavog ha ehes vagy barmi baja van... miert kell ebbe barmi tobbet bele latni, ha nincs ott semmi extra!?

Az allatod kommunikal veled, attol hogy allat nem hulye,tud kommunikalni a maga modjan. Kommunikacio teren nem csak az emberi beszed van, de ezt illene tudnod.

2017. jún. 22. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mivel Garfield is tud, így természetesen igen.
2017. jún. 22. 21:58
 17/21 anonim ***** válasza:
A jelenséget pareidoliának hívják. [link]
2017. jún. 23. 13:11
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Komoly választ adtam. Az ember úgy születik újjá, ahogy életében viselkedett.

A legrosszabbak mindenféle undorító rovarnak, olyan valaminek, akiket elkerül mindenki, a jobbak valami jónak tartott állatnak, és vannak emberek, akik több lehetőséget kapnak emberként, hogy bizonyítsanak. A legjobbak macskaként élhetnek.

Azt ne tessék kérdezni, hogy milyen hit szerint, mert azt nem jegyeztem meg, mert akkor akkor még nem érdekelt, macskánk se volt még, csak érdekesnek tartottam, azért jegyeztem meg.

2017. jún. 23. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Andersen, vagy Grimm!?
2017. jún. 24. 15:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Az semmi, az enyém még sakkozni is tud!
2017. jún. 25. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!