Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy lehet szakember segítsége...

Hogy lehet szakember segítsége nélkül belenézni az előző életünkbe?

Figyelt kérdés
Valami oldalt tudtok, ahol ezt leírják?
2017. ápr. 22. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

thoomas26

Azért a valóságban nem úgy van, ahogy egyes ezós fórumokon és itt is ajánlgatják a regressziós hipnózist, mertha már egy ilyen tapasztalat is van, vagyis: Egynél sikerült feltárni vagy felszínre hozni az ,,előző életét " az már csodaszámba megy. Nem értem egyesek miért nincsenek tisztában ezzel, mellesleg aki talál egy ilyen hipnotizőrt, aki tényleg tudd hús-vér embert hipnotizálni annak megemelem a kalapom (mert pszichológus nem vállal ilyesmit és nem is a hatásköre, ha van ilyen pszichológus az olyan ritka fajta, mint a fehér holló) Körülbelül az ilyen hirdetések 99,9999999%-a csalás. Ezt nem ért, ha tudod, mielőtt elmész egyre. 😏

"Egy szakember által vezetett hipnózisban a legtöbb embernél feljönnek az emlékek, annak is, aki addig teljesen szkeptikus lett volna."

Legtöbb embernél? MIFÉLE TV MŰSOROKAT NÉZTÉL EDDIG? 😓 Az ilyen badarságokat általában a tv-től tanulják.

2017. ápr. 23. 18:55
 12/16 thoomas26 ***** válasza:

delator

Olvastad te dr. Michael Newton Lelkünk útja vagy Dr. Joel L. Whitton - Joe Fisher Létköz című könyvét?

Nagyon sok ember esetében alkalmazták már a regressziós hipnózist, sikerrel.

Olvastál már Ian Stevenson-ról? Világszerte sok kisgyermek előző élet beszámolóinak hitelességét sikerült bizonyítania.

Ismereteimet nem tévéműsorokból és nem hirdetésekből szerzem.

2017. ápr. 23. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:

thoomas26

Olvastam mindkettőt csak azt nem értem, hogy honnan veszed ezeket az abszurd állításokat, hogy hiteles vagy bizonyított. Amiket ő leirt azok nem tények, mellesleg sok pszichológus társa bírálta a munkásságát arról nem is beszélve, hogy sokakat (a páciensei közöl) csaláson kapták. Figyelj, pszichológus nem foglalkozik regresszióval csak a ritka fajták, akik szeretik az anyagiakat. Te egyáltalán tényleg olvastad a könyvet? 😏 Ezenkívül én azt olvastam, hogy ő előtte szkeptikus volt, amíg nem találkozott egy bizonyos férfival, aki mesélt neki előző életéről aztán pedig egyre több esetben feltételezte, hogy az előző életükben tapasztaltak vagy okozott traumák a felelősek az mentális állapotukért, amit a pszichológus kollégák nem néztek jó szemmel. Valójában nem sokaknál vált be a regresszió csak sokaknál feltételezte, de ezenfelül háttérkutatást is végzett, amit föl is jegyzett és kereste a különféle összefüggéseket, amiben ő a reinkarnációval magyarázott. Hitelességét általában az általa dokumentált esetekre alapozta és arra, hogy előtte szkeptikus volt, ami valljuk be nagyon gyenge lábakon all. Azt se hagyjuk ki, hogy anyagilag is jól állt hála a párfordulatnak és volt is oka összefüggéseket keresni. 😏 Nos, nem sokban hitelesebb, mint az az idióta, aki magát 404-nek hívta. Az ezóval foglalkozó oldalak vagy blogok kissé felfújják a dolgot (bizonyára a saját érdekeik miatt. Ez is a csábítás egyik módja) De, aki nyitott szemmel jár sokat olvas és valóban érdeklődik egyes témák iránt inmunus az ilyesmire.

Egyébként nem győztél meg, hogy nem az említett platformokról szeded ezeket az infókat.

2017. ápr. 23. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Inmunus helyett valami mást írtam. 😨
2017. ápr. 23. 20:33
 15/16 thoomas26 ***** válasza:

delator

Persze, hogy sokan bírálják, hiszen olyan dologról beszélünk, mely világképformáló. Az ilyeneket pedig mióta világ a világ, keményen támadták. Aki annak idején a Föld gömbölyű voltát bizonygatta, szintén nem kedvelték túlságosan. Egyre több szakember felismeri e technikának a létjogosultságát és esetleges hasznát, de a hivatalos álláspont, az élet nem csak ezen a területén nem tükrözi híven a valóságot. De a világ már csak ilyen.

Elhiszem, hogy számodra nem meggyőzőek az én szavaim, de hidd el, sok esetben a tiéid sem azok a számomra. És ez így van jól. Eltérően gondolkodunk, s ettől szép a világ. Én azonban nem kívánom megváltoztatni senki világképét, illetve nem kívánok belegázolni senki hitrendszerébe - mint az már írtam korábban is. Én a magam álláspontját tükrözöm (mint ahogy bárki más is), s természetes, ha ez mindenkinél más és más, így azt mindenki más és más módon értékeli.

Szóval elfogadom, ha te úgy gondolod, hogy mindez csalás volna. A mellette felhozott érveid számomra nem túl meggyőzőek összességében, én nem gondolom úgy, ahogy te, de elfogadom és tiszteletben tartom az álláspontod.

2017. ápr. 24. 05:07
 16/16 anonim ***** válasza:

thoomas26

Elég ideje volt, hogy világképformáló legyen, de mégsem az. Én sokat olvasok és van némi lexikális tudásom, hogy véleményt formáljak. Munkásságai felületesek voltak és korán sem megbízhatóak, semmiféle bizonyítható tényt sem írható a számlájára. Akit már arra sarkallt a jó ég, hogy ilyen kutatásokat végezzen és megvan hozzá a kellő anyagi juttatás, támogatás is annak le kéne tenni valamit az asztalra is. Én ezekre a következtetésekre jutottam, pláne aki eleve elutasítja ezt. Sosem lesz világformáló az ő munkássága csak olyanok számára, akik definiálni nem képesek. TE úgy állítottad be ezeket, mintha bizonyítható tények lennék és egy kissé felhúzott, mert többet vártam tőled. Ne a szavaiban vagy nekem higgy, hanem vonj le helyes következtetéseket és ne menj logikával szemben.

2017. ápr. 24. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!