Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a halálom után leszeretnék...

Ha a halálom után leszeretnék újra születni a Földre, akkor megfog történni vagy nem lesz jogom beleszólni?

Figyelt kérdés
Én hiszek a reinkarnációban
2017. ápr. 20. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%

Minek kéne neki fejlődni? Nincsenek semmiféle fejlettségi szintek, helyette evolúció van az pedig az alkalmazkodásról szól nem feltétlenül a fejlettségről. A reinkarnáció nem a fejlődésről szól, hanem éppen ellenkezőleg. Mondjuk valaki nem tud továbblépni ezért a karma kijelöl neki egy életet, ami nem Feltétlenül a Földön van vagy emberként vagy állatként, hanem növény is lehet, de szellemként is bevárhatja a szeretteit. Az élet és halál nem a fejlődésre koncentrál, hanem a körforgásra. Nagyon keveset tudtok. 😏

2017. ápr. 20. 17:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nagyon keveset tudunk! Szerintem te is csak azokból az információkból építkezel amiket hallasz, tanítanak vagy olvasol. Szerintem ezek olyan dolgok amit senki sem TUD itt biztosan közülünk.
2017. ápr. 20. 17:49
 13/23 anonim ***** válasza:
25%

Ez hatalmas tévedés!

Én még arra is magyarázatot tudok adni, hogy honnan erednek a regressziós hipnózis alatt tapasztaltak vagy az élet értelmét is meg tudom mondani a világok közötti egyensúlyt vagy bármilyen tudományos ágazatban jeles vagyok. Ezért nem hiába éltem le 66 évet. 😏

2017. ápr. 20. 18:34
 14/23 1112 ***** válasza:
Hát, Isten biztos talál majd rá megoldást; hogy leélhess mégegy sorsot itt a Földön, mégha alapból nem is lett betervezve. Mert, hogyha vágyat érzel magadban, akkor az hajt, az elvileg nincsen véletlenül. Amúgy egyébként is visszaszületsz, hogyha pl vannak lezáratlan karmikus kapcsolataid. Vagy te tartozol, vagy neked tartoznak. Meg még egyébként küldetéssel is vissza tudsz jönni, hogyha már letudtad a karmád. És hogyha elfogadod, hogyha belemész, akkor lejösz. Meg, ha valami vágy hajt még, amit szeretnél megélni, megtapasztalni, akkor szerintem Aranyatyácska (Isten egy másik neve) tud rá megoldást. Ő pro. Meg ha ő generálta a vágyat, akkor már "bérelt helyed" is van énszerintem.:)
2017. ápr. 20. 18:53
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

Nincs reinkarnáció és ezt tapasztalatból írom.

(voltam "odaát")

De ez olyan kérdés, hogy félnek megsemmisülni és más állapotváltozást elfogadni.

2017. ápr. 20. 19:32
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes, hogy én levagyok pontozva, merthogy úgy látszik egyeseknek fáj a valóság és azt keresik, ami számukra a legkedvezőbb. Az igazság mögötti hazugságot kutatják. 😏 Mellesleg olyan kérdésekre sem tudnak választ adni, hogy minek kell fejlődni megélni egyes dolgokat, eseményeket, vagy hogy ki az az Istennek nevezett valaki, akit imádnak, mint a primitív népek. Azt se tudják mi is az a lélek végső spiritualitás önvalónk megismerése.
2017. ápr. 20. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:
46%

"Nincs reinkarnáció és ezt tapasztalatból írom. voltam "odaát"15

[link]

----------------------

mehehe (a tetszhalál nem halál)

2017. ápr. 20. 20:24
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
#16 Sajnos még mindíg nem vagyok meggyőzve róla,hogy az a valóság amit te annak tartasz.
2017. ápr. 20. 20:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
ne vitatkozz egy 666 éves bácsikával :))) ő mindenttudó.
2017. ápr. 20. 20:41
 20/23 anonim ***** válasza:
60%

Nem is akarlak meggyőzni. Mellesleg a valóság megélése szubjektív csak azon kevesek ébrednek öntudatra, akik szembe is tudnak nézni vele. Sajnos ilyen fiatalon nem lehet levetkőzni ezeket a korlátokat és amikor már öntudatra ébredtünk életünk nagy részét már a magunk mögött tudjuk.

Nem szép dolog egy hozzám hasonló öreg úrból gúnyt űzni.

2017. ápr. 20. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!