Ti hisztek a reinkarnációban?
8-as válaszolóhoz fűznék hozzá, ő nagyon szépen leírta amiben én is hiszek :)
Van egy látó ismerősöm és ő mondta, hogy a lélek már a fogantatás előtt 9 hónappal hozzácsatolódik az anyához, ezért nagyon fontos, hogy amikor gyermeket tervezünk már előtte is lélekben készüljünk, próbáljunk nyugodt életet élni, mert a lélek, már akkor veszi a te rezgéseidet (érzéseidet) Saját tapasztalatom az fogantatás előtti 2 hónapra ment vissza, egy transzlégzéssel átélt élmény, szavakkal nagyon nehéz ezeket az élményeket leírni, de nagyon intenzív érzések öntöttek el. Nehéz megfogalmazni azért is, mert látni úgy, hogy "lepörög előtted egy film" nem láttam semmit, de az érzéseimből tudtam mindent, mi történik anyuval. Nem kell órákig tartó hipnózis, hogy valaki visszamenjen előző életébe. Saját tapasztalatom ez is egy meditáció során 20 perc alatt ott voltam, amit meg szerettem volna tudni. Érdemes figyelni a jelekre, mert semmit sem kapsz véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!