Több valóságban élünk, különböző időkben?
2017. márc. 20. 17:23
1/7 anonim válasza:
Ezen már én is elfilóztam néha régebben például hazafelé menet, vagy épp egy unalmas órán. Nem tudom, hogy igaz-e, mindenesetre érdekes volt elolvasni es durva lenne ha tényleg így lenne.
3/7 anonim válasza:
Marhaság , fizikailag ebben a térben helyezkedünk el a testünkben és a tudatunk is többnyire szinkronban van az eseményekkel . A fantázia és a rossz memória más téma , ez van itt össze keverve amatőr példákkal és részecske elmélettel zagyválva .
4/7 homo ludensz válasza:
Érdeklődéssel olvastam csak egyszerűbbnek vélem. A fizikai test és a lélek (értelem,szellem,elme stb.) két külön álló képződmény. A test anyag a lélek vagy nevezd ahogy akarod nem anyag. Egyik 3 dimenzióban létezik a térben,míg a másik "határtalan". A kettő kölcsönhatásának az eredménye az értelmes,tervezni s alkotni képes lény az ember.A lélek (tudat) elhagyja a megrokkant,elhasznált testet és visszatér a tudat (lélek)óceánba.Az egyes dimenziók párhuzamos léte tény de egy test vagy egy lélek egy időben több dimenzióban való léte értelmetlen a létezés szempontjából hiszen számtalanszor leszülethet bármelyikbe.
5/7 anonim válasza:
Egy ilyet én is tudok!
Milyen színű Songoku kámeháméja?! Amúgy érdekes a cikk, de ha picit rágooglizol akkor értelmesebb találatok is vannak.
6/7 anonim válasza:
"Ezt a kvantumfizika már többször bebizonyította, amikor olyan részecskéket vizsgáltak, melyek egyszerre több térponton is jelen voltak, és bár nem volt fizikai kapcsolat köztük, mégis valahogyan kapcsolatban álltak egymással."
Erről szívesen olvasnék tudományos értekezést.
Hogyan lehet azt bizonyítani, hogy egy adott részecske egyszerre több térponton is jelen van? Akkor az két külön részecske. De kíváncsian várom a linkeket!
7/7 A kérdező kommentje:
Csak ezt találtam eddig, de kereshetek még. Privátba elküldöm.
2017. márc. 21. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!