Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Na most akkor 7 év balszerencs...

Na most akkor 7 év balszerencse? :S

Figyelt kérdés
Ideges voltam, és odavágtam a padlóhoz a tükröt ( picike tükör ) és eltört :S. Ha számít, akkor vannak nagyobb és özepes - kisebb darabok is.
2010. máj. 8. 20:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
oké:)
2010. máj. 12. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
7ezercsillió évig leszel szerencsétlen
2010. máj. 16. 00:32
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha parázol miatta, és komolyan veszed, akkor biztosan ér majd valami, amire ráhúzhatod, hogy a tükör miatt volt. Semmi rossz nem fog történni, maximum megvágod magad feltakarítás közben. Ha ez kimaradt, aludj egy jót, és ne is gondolj erre!
2010. máj. 20. 03:01
 14/21 anonim ***** válasza:

nekem van/vannak törött tükördarabjaim (pl. a sarka tört le, de nem akartam eldobni attól) és kifejezetten szerencsés embernek mondhatom magam :)

a vonzás törvényére kell koncentrálni, tehát: ha rágörcsölsz, félsz hogy balszerencséd lesz, akkor az lesz, ebben biztos lehetsz, viszont ha nem veszed figyelembe és nem foglalkozol vele, nem érdekel, akkor nem fog ártani semmit

2010. jún. 16. 20:28
 15/21 A kérdező kommentje:
:DDD
2010. jún. 16. 21:38
 16/21 anonim válasza:
0%
ragaszd össze pont úgy ahogy volt és akkor lehet hogy életben maradsz...
2010. jún. 27. 15:28
 17/21 anonim válasza:
Direkt összetört tükörre nem is vonatkozik a babona, ha jól tudom....
2010. jún. 30. 11:42
 18/21 anonim válasza:

Igen :)

Csak a véletlenül eltört tükrökre :D

De akkor se görcsölj rajta! ;)

2010. aug. 19. 10:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Én akkor törtem el a tükröt a fekete macska fején, amikor a létra alatt bújtam át. Hülyeség. Igaz, azóta elváltam (Ez szerencse!) a végrehajtó vitte a lakásom (Ez is szerencse, mert nem bírtam fizetni!) a munkahelyemről kirúgtak, van időm aludni végre! (Viccelek ám)

Nem kell félni... :D

2010. nov. 10. 15:30
 20/21 Enrico... válasza:
Hmmm... NEM KELL KOMOLYAN VENNI? KIS TÜKÖR VAGY NAGY? Nem tartom VAGY TARTOTTAM magam babonásnak, de mostanában már egyre jobban be vagyok parázva, hátborzongató! Visszagondolva úgy érzem a 2009 -ben összetört (NAGY) tükröm rontásától szabadulni (ezek szerint) nem tudok, s őszintén szólva azóta romokban hever az életem anyagi, erkölcsi, családi, baráti stb. meg sorolhatnám... Lehet hogy mégis igaz? AKKOR MÉG ÖTTT ÉÉÉV?!?
2011. szept. 17. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!