Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valki meghal, találkozik...

Ha valki meghal, találkozik halála után a közeli hozzátartozójukkal?

Figyelt kérdés
Szerintetek,hogy működik ez? Ha én pl meghalok 50 év múlva,találkozok én pl a nagyszüleimmel akik már pár éve meghalt?. Ha igen,hogy fognak kinézni? Úgy mint fiatal korukban,vagy öregek lesznek akkor is mint mikor meghaltak?
2017. febr. 17. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Persze! - meg barátaival is, sőt ellenségeivel is.

A másik, nem megkerülhető kérdés: ŐK akarnak-e találkozni veled?

2017. febr. 17. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Mindenkivel, kivel akarsz.

Nem biztos, kifognak nézni akárhogy, de lehet általad ismert formát veszik fel.

Ez is lényegtelen. Ott már nem fog identitásukba kerülni, csak kezdetben fognak valahogy kinézni, míg inkább emberi tudatod van, mint normális.

1#, Mindenki akar látni mindenki mást. Ha ilyet kérdezel, nem érted világ ésszerű oldalát. Mindenki a barátunk.

2017. febr. 17. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Red Vixen

"Mindenki a barátunk."

Miért is lenne a másvilágon az áldozat gyilkosa barátja, ha miatta nem látta felnőni gyerekeit!

2017. febr. 17. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
" egy új lélek le szeretni születni a földre és megtapasztalni a megbocsájtást, de senki nem akar neki segíteni, senki nem szeretne leszületni vele... addig-addig könyörög, mígnem egy lélek megkönyörül rajta és azt mondja neki - én segítek és leszületek veled a földre, csak egy kérésem van hozzád: amikor ütlek-verlek, akkor is emlékezz majd rám..."
2017. febr. 17. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

# 3: Emberi aggyal próbálsz a lelki síkon gondolkodni.

Ha valakit megölnek fiatalon, az azért van, mert lélekként ő ezt az életet választotta, ebből akart valamit megtanulni, megtapasztalni. És attól függetlenül, hogy léteznek "gonosz" lelkek, a legtöbb esetben nem erről van szó, hanem arról, hogy egy lélektársunk vállal el egy nem túl kellemes szerepet a kedvünkért. Például azt, hogy a gyilkosunk lesz (nyilván nem ebből áll az egész élete, ő is tapasztal egy csomó dolgot élete során). Majd a következő életben kárpótol.

Amúgy is teljesen logikátlan hogy a köztes világban valaki úgy gondolkozzon, hogy "jaj, meghaltam", mikor ezt már fejenként több tucatszor, vagy több százszor éltük át. Meghalunk újra és újra és újra. Nagy ügy! És hogy nem látom a gyerekeimet felnőni? Már láttam őket ötvenszer felnőni, bár nem mindig a gyerekeim voltak, néha más szerepben találkozunk. Teljesen másképp működnek a dolgok a lelkek világában.

2017. febr. 18. 01:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Szóval röviden: lélekként a gyilkosra haragudni nagyjából olyan, mintha a színész azért haragudna a másik színészre, amiért a színpadon a szerepe szerint leszúrta...
2017. febr. 18. 01:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem. Egókènt gondolkodsz. Nem a gondolkodö vagy. Ha kilèpsz belőle, az elmèben találod magad. A vègtelenben. Itt ott, fent, lent, benned, bennem stb..
2017. febr. 18. 04:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha meghalsz, véged. Nem fogsz senkivel se találkozni, legfeljebb a hullád, a belőle lakmározó kukacokból.
2017. febr. 18. 05:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Èrdekes felfogás utolsó. :) nem èlvezed az èletet.
2017. febr. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!