Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hol lehet megbízható választ...

Hol lehet megbízható választ találni arra, hogy mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel, vannak sejtéseim, de szeretném tudni pontosan.

2017. febr. 2. 22:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%

Ember voltál, ember is leszel, bár jobbára humanoid, de téged az érdekelhet pontosan ki voltál, bár annyira nem lényeges infó, mégis érdekel téged, ami érthető.

Több módja is van, bár mindegyik eléggé szerteágazó, ismert vagy kevésbé ismert.

Írj rám bátran, ha érdekel bármelyik is.

2017. febr. 2. 22:59
 2/24 Ozmium42 ***** válasza:
22%
Itt ni -> nem voltál előző életedben semmi, mert ez az első és utolsó életed.
2017. febr. 2. 23:17
 3/24 A kérdező kommentje:
Én hiszem az előző életet...
2017. febr. 2. 23:23
 4/24 anonim ***** válasza:
14%
Az aurád elvileg tartalmazza az összes előző életed emlékeit, de az fotón amúgy nem látszik; pl, vagy esetleg van aki pro , és tud kommunikálni az angyalokkal.
2017. febr. 2. 23:23
 5/24 anonim ***** válasza:
41%

Miért szeretnéd tudni?

Ha van ésszerű okod, írj rám és mutatok embert akitől megkérdezheted és tud válaszolni.

2017. febr. 2. 23:24
 6/24 anonim ***** válasza:
56%
*Ja és még regressziós hipnózis is van, egy videóban valaki beszélt róla, hogy ő régen csinálta a visszautaztatást, de aztán rájött, hogy olyan falakat "tép fel", emlékeket hoz fel, amik nem véletlenül voltak elzárva, és nem lehet visszazárni. Ja és még hallottam valami szivárványos módszerről is, hogy csak ledőlsz, lazulsz, és akkor elképzeled, hogy mész szivárványhoz, először a piros színhez mész oda, utána mész tovább a narancsra, stb. Ezt a módszert én még nem próbáltam, és lehet az is, hogy kihagytam valamit belőle, majd lehet, hogy megkeresem neked azt a cikket.
2017. febr. 2. 23:26
 7/24 A kérdező kommentje:
Egyszer olvastam, hogy regressziós hipnózissal nem lehet visszamenni az előző életünkbe.
2017. febr. 2. 23:31
 8/24 anonim ***** válasza:
65%
Én ganajtúró bogár voltam, mert sokszor vakarom a lyukamat, és néha bedugom az ujjam a fenekembe. Na nem mélyen, csak ilyen fél centire.
2017. febr. 3. 00:13
 9/24 anonim ***** válasza:
19%
Előző életedben is valószínűleg ugyanilyen voltál, mint most csak más körülmények között. De arra nagyobb esélyed van, hogy nem volt előző életed, mert az csak azoknak jár, akik nem tudnak tovább lépni. Mint az iskolában, ha megbuksz újra járod az osztályt. Csak annyi különbség, hogy itt nincs házi. Egyszer, ha jól emlékszem Barbossa kapitány mondta Jack Sparrow-nak, hogy nem dobhat mindig hatost. Okulhatnál belőle . Meg aztán ne higgy a guruknak, mert megfertőznek téged is. Ne akard tudni, amit ők.
2017. febr. 3. 00:28
 10/24 anonim ***** válasza:
63%
Én ezotérikus professzor vagyok a shen-lee-long egyetemen, ha akarsz térj be hozzánk
2017. febr. 3. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!