Ti is úgy érzitek, hogy elhunyt szeretteitek segítenek odaátról? A halál után ugye a lélek vagy szellem tovább él?
1. Nem.
2. A fene tudja, valószínűleg nem.
Én tapasztalok nem hétköznapi dolgokat is, és ép az elmém is.
Léteznek más síkok, valóságok. Az, hogy a halál után hol folytatjuk rejtély, de a tudat nem szűnik meg, az biztos.
Nem.
A második kérdés eldöntendő lenne vagy válasszunk egyet a kettő közül? Régen láttam ilyen béna kérdést de ebben a kategóriában sosem csalódtam még..
Elhunyt szeretteink nem. Ők hazamennek s továbbra is égiek s saját kezünkben vagyunk.
Lélek sosem élt. Ez olyan mint megkérdezni, miután kilépünk egy játékból amiben egy karakterrel játszunk, mi, mint emberek tovább létezünk-e. XD Az csak egy játék. Ne játékból indulj ki.
Hülye gondolatom volt. Most halt meg Anyukám pár hónapja, és minden télen nyávogtam neki, hogy Pesten sosincs hó.
Ha tudnék hinni, szép gondolat lenne, hogy ő küldi most a havat, de tudom, hogy ez ostobaság.
Egyszer éreztem, hogy édesapám áldását adja a kapcsolatunkra az akkor még barátommal. De ezen kívül semmi.
Az érdekes volt. Nem is járt semmi hasonló a fejemben, csak a nagy semmiből jött ez az érzés. Egy pillanat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!