Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti mit csinálnátok, ha egyik...

Ti mit csinálnátok, ha egyik reggel, amikor felkeltek kiderülne hogy meghaltatok?

Figyelt kérdés
Nem lenne testetek csak szellemtest.
2016. dec. 18. 23:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Jóleső érzéssel konstatálnám, hogy tényleg csak a test hal meg.
2016. dec. 19. 09:03
 12/25 Shai-Hulud ***** válasza:
85%

Felkelnék, megmosakodnék, majd megborotválkoznék, mert k..va rondán nézhet ki egy szőrös kísértet.

Aztán mennék dolgozni, mint minden nap. Semmi különbség, hiszen eddig is szellemi munkát végeztem.

Főnökömmel eddig is sok szellemi párbajt vívtunk, de így azt hiszem egyenlőtlen küzdelem lenne.

Délután a haverokkal szellemeskednék, mostmár joggal tehetném, ugye...

Vagyis egyszerűen élvezném az életet, és ebben a halál sem tudna megakadályozni! :-D

2016. dec. 19. 10:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Kimennék a temetőbe és eltemetném magam :)
2016. dec. 19. 10:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Csendben elkezdenék oszlani.
2016. dec. 19. 10:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Szilvás buktát? mert azt szeretem!
2016. dec. 19. 11:18
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha meghalltal elvitetik a te szellemed, a szamodra kijelolt helyre.

Akkor mar nem tudod kontrolalni.

Halal utan -jutalom vagy ítélet.

Es ezt befolyasolni csak a halál előtt lehetséges.

2016. dec. 19. 11:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Meg se tudnék szólalni.
2016. dec. 19. 11:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Először is nagyon csúnyán káromkodnék (pedig nem szoktam), mert nekem teljesen más terveim voltak. Már ha ez a következő 60-70 évben történne...

De ez nem tartana sokáig, semmi értelme rágódni ilyesmiket. Annak örülnék, hogy a lényegi részem működik s érdekelne, hogy akkor most mi van, kísértet leszek örökre vagy el kell mennem a bardóba valahogy vagy mi...

Ha maradok, akkor pedig elmennék mindenféle poénos helyekre s én is fezegetném a határaimat, nem tudom teljesen pontosan, mit tehet egy kísértet s mi veszélyeztetheti (kicsit hiányolnék valami könyvet vagy más segítséget, ami tájékoztat legalább nagyvonalakban a dolgokról, mert ami a részleteket illeti, szeretem magam felfedezni őket).

2016. dec. 19. 12:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Megpróbálnék elköszönni a szeretteimtől (tudom, hogy lehetséges, mert a nagymamám is elköszönt tőlem a halála után), aztán mennék tovább a köztes világba, alig várva, hogy megtudjam, mi volt a célja az életemnek és mennyit sikerült teljesítenem a feladataimból!
2016. dec. 19. 12:23
 20/25 anonim ***** válasza:

Először is nagyon boldog lennék, mert végre teljesülne a vágyam amivel minden nap kelek és fekszem. Mivel nem követtem el öngyilkosságot (legalábbis a kérdésből ítélve ezt gondolom) ezért nem kéne félnem a karma büntetéstől. Talán megvárnám a szomorúságot és a kétségbeesést a családom körében, akik hozzásegítettek ahhoz hogy ide kívánkozzak, engem pedig elégedettség töltene el.

Utána meg kell találnom a módját hogy kijussak ebből a világból. Ha sikerül, akkor a karmámnak köszönhetően még nyomorúságosabb élet várna rám az előzőnél. Ha viszont itt ragadok, akkor egy ösztönlényszerű "parazita életmódot" folytató "energiavámpír" leszek (mint a többi itt ragadt szellem) és az emberek életerejével fogok táplálkozni. Mondanom se kell hogy ez a létező leghitványabb sors egy halott számára.

2016. dec. 21. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!