Hogyan működik a születés? (többi lent)
Mi az, hogy "meg lehet" ? Tanulj meg magyarul, ha már olyan szerencsés vagy, hogy megszülettél.
Aztán pedig gondolkozz el: te szerencsésnek tartod, ha sikerül a lottóhúzás? Vagyis gond nélkül kihúzzák mind az 5 számot?
"mindenképpen meszülethettem volna?"
Mi az "előbb utóbb" és a "meszülethet" ? Tanulj már meg magyarul...
Amúgy meg nem valószínű. Az emberben sokkal többféle lehetőség van, mint az eddig megszületett emberek száma, szóval 2 egyforma ember NEM születik. Még az ikrek sem egyformák.
"pl ókori rómában vagy valamikor a távoli jövőben) És az mennyire lehetett volna lehetséges hogy valamilyen állatnak születek?"
Nincs lélekvándorlás, szóval semennyire.
Semmi köze szerencséhez. Ha fejlődnöd kell, leszületsz és nem távoli múltba vagy jövőbe.
Nem születhetsz állatnak. Úgy nem tudnál fejlődni.
Lelki, szellemi, spirituális esetleg fizikai, amíg nem vagy tökéletes. Akkor meghalsz, mint Osho írja:
"A tökéletes halott. "
Szóval mindenféle értelemben a " csúcsra" "kell" jutnod. El kell hagyni a rasszizmust, a mások iránti érzéketlenséget, az irigységet, a hazugságot, a lustaságot és minden egyéb apró cseprő kis hibát. Enélkül nem léphetsz ki a karmikus körforgásból.
A hibákat ne úgy vedd, hogy ezeket kell elhagynod, ezek az én hibáim, csak példának szántam.
Red Vixen
Ha mélyebben tanulmányozod a reinkarnációs tanokat, találkozni fogysz olyannal, aki akkorát bukik, hogy állati létbe születik újjá.
Szerintem meg az a szerencsés, aki meg se születik!
Apám szokta mondani " annak a legjobb aki meg se született "
#7: "...aki akkorát bukik, hogy állati létbe születik újjá."
Minden állat bukott ember? Érdekes. Sokkal, sokkal több állat létezett eddig a Földön, mint ember.
Ha valaki így születik újjá...(korongállatka):
...az nagyobbat bukott, mint aki majomként született újjá?
A gombák sokkal inkább állatok, mint növények, ezért nem is olyan régen azokat az élővilág egy önálló országába sorolták. Se nem növények, se nem állatok, hanem gombák.
A reinkarnáció erről tud? Valaki gombaként is újjászülethet? Vagy a reinkarnáció melyik állatot tekinti még éppen beköltözhető állatnak és nem valami másnak? Valaki odafenn nyilvántartja a legmodernebb számítástechnikai módszerekkel a bűnöket és az állatokat, és ide-oda sorolja a sok bukott embert?
Miért egyértelmű, hogy az állati lét az büntetés az emberihez képest? Erről az állatok is tudnak? Szerinted minden állat azon morfondírozik, hogy de jó lenne embernek lenni? Mert szerintem rohadtul nem érdekli őket, és egyik se érzi büntetésnek az életét, kivéve, ha az emberek alacsonyabb rendűnek tartva őket, kiirtják az élőhelyüket, meg a barátaikat, meg a családjukat, meg... stbstb.
A szellemileg visszamaradott emberekbe kerülni is bukás? Melyik a nagyobb bukás? Egészséges majomként újjászületni, vagy olyan emberként, aki mentálisan retardált?
Milyen meggondolás vezet valakit arra, hogy ilyen állatságban higgyen? Izé...persze úgy értem, hogy állati létben valaki újjászületik...
Kérdező?
Ha egy számítógép az öntudatára ébred, akkor milyen bukott ember került bele? Vagy az netán jutalom lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!