Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy "csak egyszer élünk"?

Figyelt kérdés

Én például még sose láttam négert, csak tévében, tehát biztosan nem is léteznek négerek sehol. (A tévében vagy hazudtak erről, vagy pedig filmtrükk volt a négerekről, ez száz százalék).

Nem provokatív szándékú a kérdésem, hanem együtt gondolkodó. Érdekelnek vélemények, akár ironikus módon megfogalmazva, akár anélkül.

A "néger" csak egy példa volt, nem vagyok rasszista, a félreértés elkerülése végett jelzem. Írhattam volna "néger" helyett omlettet (vagy pl "négercsók" nevű édességet) is, azt se láttam még soha, csak tévében, tehát nem létezik valójában omlett, nyilvánvalóan.

Vagy például írhattam volna, hogy a négerek sosem csókolóznak, mivel még soha nem kaptam csókot négertől.

De például krixkraxnetovábbot se láttam még soha, tehát annak is eleve kizárom a létezését. Ahogy omlett se létezik ugyanilyen alapon, ugyanilyen (tudományos) logika által.

Tökéletes (tudományos) logikám van, érdekel a véleményetek a logikámról is, akármilyen tökéletes is. :) Bár buta vagyok, de tökéletes a logikám, illetőleg könnyen lehet, hogy végtelenül okos vagyok, csak véletlenül egy pillanatra megjelent az isteni szikra nekem arról, hogy netán buta vagyok.

Tényleg NEM provokatív a szándékom, hanem az EGYÜTTGONDOLKODÁS hatékonysága motivál engem a kérdésem kiírásával.

Mivel lehet, hogy mégis nagyon ostoba vagyok.

Bár mivel beképzelt vagyok, 100%, hogy tökéletes vagyok, hiszen tudományhívő vagyok, tele vagyok hipotézisekkel, előfeltevésekkel, és ennyi erővel akár totózhatnék is (tudományos alapon), ennek okán azt mondom magamról, hogy akad néminemű hiba a gondolkodásmódomban, miközben beképzelten tökélynek hiszen önmagam.

#tudomány #spiritualitás #buddhizmus #buta #Buddha #együttgondolkodás #hatékony válaszkeresés #a buta kérdező szeretne felvilágosult lenni
2016. nov. 3. 18:57
1 2 3
 21/30 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mi az a fajfej?

fafej?

milyen szektat allapitana?

2016. nov. 13. 18:40
 22/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem írtam olyat, hogy fafej.

Amúgy olyat alapít, amilyet szeretne, és úgy tanítja majd a világ keletkezését a híveinek, ahogy szeretné, csak törvénybe ütköző cselekedeteket nem végezhet, pl. nem áldozhatnak minden vasárnap tudósokat.

2016. nov. 13. 21:48
 23/30 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#22 de kar hogy tudost nem lehet aldozni...

#22 kerdezo irta hogy fajfej tole kerdeztem

2016. nov. 14. 11:32
 24/30 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindent nem tudnak bizonyítani a mai napig tudományosan, de attól még kiválóan működik. Például az emberi agyról borzasztóan kevesen tudnak az agykutatók (ezt egy neves agykutató szájából hallottam személyesen), de attól még az agyunk egész jól elirányítgatja a testet, sőt, a többségé még gondolkodásra is képes az alapvető életfunkciók fenntartásán túl.

Mivel gondolom, a kérdés a reinkarnációra vonatkozik: én azt gondolom, hogy attól, hogy tudományosan még nem elismert és bizonyított tény, attól még simán létezhet. Ahogy például a különböző galaxisok is léteztek azelőtt, hogy léteztek volna olyan távcsövek, amelyekkel be lehetett bizonyítani a létezésüket; mikoszkopikus élőlények is léteztek a mikroszkóp felfedezése előtt is, és még lehetne hosszasan sorolni. Például a tudósoknak halvány fogalmuk sincs arról, hogy a medveállatkák hogy a viharba képesek szinte bármit túlélni, amibe más élőlények már réges-régen belepusztultak volna. Szerencsére a medveállatkákat nem érdeklik a tudósok, ők köszönik szépen, élnek és virulnak, akkor is, ha tudományosan már ki kellett volna pusztulniuk.

2016. nov. 16. 18:47
 25/30 A kérdező kommentje:

"Felőlem te hihetsz abban, hogy a reptoid királynő szarta a világot"

Mutass rá arra, hol írtam ilyet? Van ne reagálj, vagy ha igen, akkor olvasd el, amit kritikával illetsz.

Tanultam én is akadémikus tudományokat, mit utaltam rá, szóval van rálátásom arra, amit kritikával illetek - önkritikus vagyok tehát, ami számos kollégámra nagyon NEM jellemző, láthatósan rátok se.

A reptoidokat ti hozátok fel, én egyszer mellékesen reagáltam rá, erről ennyit. A szektaalapítást is ti feszegetitek, nem én. Egészségetekre. :)

2016. nov. 19. 13:06
 26/30 A kérdező kommentje:

"Nagyon sok mindent nem tudnak bizonyítani a mai napig tudományosan, de attól még kiválóan működik."

Nocsak, nocsak! :) Nem csak én kezdek felébredni az akadémikus zombi álmomból... ;) Tehát ami hivatalosan, az akadémikusok részéről nem elfogadott, mert vagy van rá magyarázat, de nem engedik a nagy nyilvánosság előtt megszólaltatni az alternatív kutatókat, vagy ha arról van szó, hogy történetesen még az alterok se találtak egyelőre magyarázatot adott dologra, de az máskülönben működő, akkor mi akadémikusok máris elítéljük és kuruzslónak bélyegezzük. :D

Pontosabban szólva én nem bélyegzem (egyébként is én csak egy kis alacsony szintű butuska akadémikus vagyok), mert kezdek felébredni akadémikus csipkerózsika álmomból. ;) Vagy eddig se álmodtam vajon? ;)

Lehet, hogy sose voltam akadémikus, csak hallucináltam? :D Lehet, hogy valójában pici korom óta rugalmas gondolkodású, nyitott szemléletű és folyton önfejlesztő ember vagyok tudatilag...? Nahát... még ilyet! :D Az akadémikusságtól még ez is kitelik, hogy hallucinál... Milyen butuska, infantilis, egoista, felfelé popsinyalókázó akadémikus vagyok... :D

2016. nov. 19. 13:12
 27/30 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

konyen megutheted a bokadat

mivel ha a hatalmonkevoknek van egy csop eszuk akkor torvenyeket fognak hozni a "nepbutitok" ellen (mindegy hogy igazabol nem butitasz, senki se fog "nepokositonak" nevezni mert akkor elismerne)

szoval "nepbutito" uldozeseket kell torvenybehozni

felkutatni es kiiktatni a hozas hasonlo szemelyeket

szerinted?

2016. nov. 20. 12:07
 28/30 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

talaltam egy ilyen oldalt nemregen

arany laszlo

[link]

ismersz sokal jobb de hasonlo magyar oldalt? #Kerdezo

2016. nov. 20. 12:10
 29/30 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#27 gunyolodasok voltak

mivel engem levegonek neztel:

Xy4

2017. jún. 18. 08:01
 30/30 Mojjo ***** válasza:
Be kéne iratkoznod egy reinkarnációs tanfolyamra. Lehet, hogy baromi drágák, de hát egyszer élünk...
2017. jún. 18. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!