Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy lehetnek szellemek, ha...

Hogy lehetnek szellemek, ha van reinkarnáció?

Figyelt kérdés

2016. nov. 1. 18:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%

Úgy h vagy váratlanul, idő előtt (baleset, gyilkosság) haltak meg, vagy más okból nyugtalanok.

Amúgy olvastam már olyanokat, hogy bizonyos helyeken láttak egy konkrét szellemet, de x idő után a szellem nyomtalanul eltűnt, többé nem látták. Gondolom újászületett.

2016. nov. 1. 19:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Én meg azt hallottam hogy mikor volt egy temetés, egy család csinált ott egy képet. Mikor a képet kinyomtatták, a család mellett látszott halványan egy nõ, meg egy gyerek. De azokat akkor nem látták, ugyanis azok nem élõk voltak. Azt mondják a szellemeket csak képeken és videókon lehet látni.
2016. nov. 2. 21:24
 13/27 anonim ***** válasza:

Egy ismerős mesélte 10enakárhány éve, hogy a temetés után egy pillanatra látta ő meg az anyja is az elhunyt rokont.

Egyszer mi is fényképezkedtünk valahol, csináltunk pár képet, és egyetlenegy képen van vmi fura ködszerűség. Akik látták, azt mondták, képhiba, nem tudom, a többi kép teljesen normális.

2016. nov. 2. 23:24
 14/27 anonim ***** válasza:
25%

Reinkarnáció nincs,és a szellem te vagy.

A halottak tökéletesen tudatlan állapotban vannak.Semmilyen részük semmilyen tevékenységet nem tud tenni.

2016. nov. 3. 07:50
 15/27 anonim ***** válasza:

A materialisták hiszik, hogy a lélek (szellem) azonos a testtel. Ezt azért vallják, mert minden bűn elkövetését megengedi nekik.

Aki valamilyen tapasztalat útján észleli, hogy nem azonos a testével, az azt is képes megérteni, hogy a nem rendben lévő dolgaid kezelését előbb v. utóbb szeretnéd elvégezni. Gondolj arra, hogy öregek között sokszor hallhatod, hogy mielőtt meghal, még el szeretne intézni dolgokat. Ezéletben még nagyon sokat megtehetsz, hiszen itt egyértelmű, hogy kivel mi a kezelendő ügyed.

Az más kérdés, hogy mivel ez nem tudatos a következő életben a "tiszta lappal indulunk" megállapodás miatt, nem fogod tudatosan ezt tenni és legtöbbször csak még lejjebb süllyedsz az elintézetlen dolgok tömegébe.

A szellemek, akikről itt szó lehet, azok akik rájöttek, hogy NAGYON sürgősen kezelniük kell dolgokat. Én attól persze csak jobban bepöccennék, ha rájönnék, hogy test nélkül ez szinte lehetlen.

2016. nov. 3. 11:46
 16/27 anonim ***** válasza:

Ez itt az en verziom!

Szerintem mehal az ember es szellem ledz azonnal de nen mindegy hogy hogy hal meg /erre jeressetek ra mikor lesz duhos mikor kedves akit erdekel/ a szellem eldontheti hogy marad e a foldon vagy a tulvilagra megy es kereshet egy helyet ahol ujjaszulethet de vannak szellemek akik nem akarnak ujjaszuletni soha vagy meg nem

Aki ilyen az kisert es elvezi az "életet"

Ezt en csak ugy irtam le ahogy en gondolom nem biztis hogy igy is van!

2016. nov. 3. 20:48
 17/27 anonim ***** válasza:
42%
Mert megijedtek, és nem tudnak tovább lépni, esetleg bűntudatuk van itthagyni a családot, mert ő volt a kereső a családban és még szomorúak is lesznek nagyon. A szellem száll ki a testből, visszamegy a Mennybe, ott jól érzi magát, sziesztázik, utána következő neki megfelelő alkalommal újra leszületik, ha akar, vagy ha van még karmája. De akkor úgyis visszaszületik rendezni a számlát, mert szeretné is kiegyenlíteni a karmáját szerintem, úgyhogy talán önszántából is jön vissza, de ez is lehet csak a karmából kifolyólag. Létezik pozitív-és negatív karma is.
2016. nov. 3. 20:55
 18/27 anonim válasza:
Badarság szellemek nem léteznek!
2016. nov. 4. 10:29
 19/27 A kérdező kommentje:
De, hogy lehet, hogy pl megidézik xy szellemét?
2016. nov. 4. 13:36
 20/27 anonim ***** válasza:
Megidézés szerintem nem létezik!
2016. nov. 4. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!