Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az lehetseges hogy az ongyilko...

Az lehetseges hogy az ongyilkosok azert lesznek ongyilkosok mert nekik igazabol ez a feladatuk ebben az eletben hogy megtapasztaljak milyen is a cudar elet?

Figyelt kérdés
meg kell tapasztalniuk milyen az a sulyos depresszio esetleg mas gondokat kell elviselniuk meg kell tanulniuk milyen erzes mentalisan szenvedni es milyen erzes odaig eljutni hogy kinyirja magat, lehet hogy ők elozo eletukben egeszseges sikeres emberek voltak. es most ezt kell megtapasztalniuk. lehet hogy ők elozo eletukben leneztek az ilyen embereket, vagy mindenkinek kotelezo egy ilyen cudar szenvedesekel teli eletet is megcsinalnia. te mit gondolsz errol???

2016. okt. 17. 17:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Én is hányok. Attól is amikor az erőszakolt a hibás.
2016. okt. 18. 12:48
 12/21 A kérdező kommentje:
pedig nagyon is eltudom kepzelni hogy a lelek valasztotta azt mikor meg nem szuletett le hogy ekkor es itt eroszakoljak meg. kovezetek meg de ha tenyleg azert vagyunk itt hogy dolgokat tapasztaljunk meg akkor mindenkinek jar egy jo es egy rossz elet is minimum vagy sok jo es rossz. ez igy logikus es igazsagos
2016. okt. 18. 13:03
 13/21 anonim ***** válasza:

Nos, ha az öngyilkos nem lenne öngyilkos, akkor a meg nem történt öngyilkossága után mindenképpen kénytelen lenne kimászni a gödörből, tehát rengeteget tanulna, fejlődne és könnyen lehet, hogy utána jönnének a jó dolgok...

A "vicc" az, hogy halálod után meg fogod tudni, hogy mi jöhetett volna még... mondjuk egy elviselhetetlennek tűnő szakítás után fél évvel megismerted volna az Igazit, akivel boldogan élhettél volna, amíg meg nem halsz. És akkor szembesülsz vele, hogy b...us, lehet kezdeni elölről az egészet, pedig már ott voltál karnyújtásnyira a céltól...

Na ezért nem érdemes öngyilkosnak lenni.

2016. okt. 19. 18:35
 14/21 openyoureye ***** válasza:
Nem, szerintem nem lehet, hogy ezt kell megtapasztalniuk. Szerintem ennek semmi értelme nem lenne, hacsak valaki azt az elvet nem vallja hogy mindent a világon meg kell tapasztalni. Csak mondjuk annak mi értelme van? Ha tudom, hogy valami rossz, nem kell azt 1000 féle képpen megtapasztalnom ahhoz, hogy megértsem, értem én elsőre is vagy rossz esetben 20.-ra. A mindent meg kell tapasztalni elv szerintem nem állja meg a helyét, nincs értelme.
2016. okt. 22. 09:59
 15/21 openyoureye ***** válasza:

Még valami kérdező, azt írod:

" mindenkinek jar egy jo es egy rossz elet is minimum vagy sok jo es rossz. ez igy logikus es igazsagos"

- Miért is logikus és igazságos ez így ahogy leírtad? Ennek fényében értelmetlen bármi jót átélni vagy megtenni/megtapsztalni, mert a következő dolog valami rossz megtapasztalása lesz. Magyarán ha jó történik veled akkor a jutalmad az, hogy kapsz időt felkészülni valami rosszra, mert így igazságos, ezt érdemled...

Szerintem ez egyáltalán se nem logikus sem pedig nem igazságos. Gondold át újra.

2016. okt. 22. 10:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Jaj openyoureye, csak azért tudod hogy mi rossz mert már átélted az előző életedben és emlékszik rá a lelked. Tehát mindent meg kell tapasztalni.

Jót pedig azért kell cselekedned és kell ezt tenned őszintén hogy a egyértelmű legyen hogy olyan lelki szinten vagy hogy tovább léphetsz, nem kell újra megtapasztalnod a szörnyűségeket mert egyértelmű hogy tudod mi a helyes és mi nem. Következő életedben ennek megfelelően már a földi életnél egy magasabb szinten lévő életet választhatsz.

2016. okt. 22. 15:41
 17/21 openyoureye ***** válasza:

"Jaj openyoureye, csak azért tudod hogy mi rossz mert már átélted az előző életedben és emlékszik rá a lelked. Tehát mindent meg kell tapasztalni. "

- Jaj, persze hogy azért :) Nem is tudtam hogy te ilyen okos vagy.

"Jót pedig azért kell cselekedned és kell ezt tenned őszintén hogy a egyértelmű legyen hogy olyan lelki szinten vagy hogy tovább léphetsz"

- Igen, a teremtő azért teremtett, hogy azt mutassuk meg neki, milyen jó kisfiúk/kislányok vagyunk, nem is azért, hogy fejlődjünk...

Már maga a lelki fejlődés magában foglalja azt, hogy nem ártasz a másiknak. Nincs szükség jó cselekedetek tömkelegére, ráadásul ha nem tudod miért rossz az amit teszel, hogy lennél jó? Kifordított és megerőszakolt a logikád.

2016. okt. 24. 15:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Logikátlan - ezért itt, a GyK-n gyakori - kérdés.

Ha elfogadjuk a reinkarnációs tanokat, akkor el kell fogadnunk azt, hogy az újjászületés azért és csak azért van, hogy a lélek folyamatosan fejlődjék.

Ebbe viszont nem illik bele az, hogy úgy fejlődik, hogy önhatalmúlag megszakítja a fejlődése folyamatát!

2016. okt. 28. 11:01
 19/21 anonim ***** válasza:

"Ebbe viszont nem illik bele az, hogy úgy fejlődik, hogy önhatalmúlag megszakítja a fejlődése folyamatát!"

De itt nem az a lényeges elem, hogy megszakad az élete, hanem az a lelki folyamat amin keresztül eljut odáig, hogy megtegye a belénk programozott baromi erős életösztön ellenére is.

2016. okt. 28. 12:45
 20/21 anonim ***** válasza:
igen erre gondoltam pont én is, ezt is meg kell tapasztalni, de ugy látom egyeseknek fáj az igazság, leget attol felnek majd a kovetkezö eletukben ök lesznek a depresszios ongyilkosok vagy nem tom
2016. okt. 29. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!