Lehet hogy a reinkarnációja vagyok?
Fajunk több milliard egyedet tartalmaz...a hadonlósagok felbukkanása szerintem nem olyan nagy dolog...pl nekem is rendszeresen köszönnek vad idegen emberek...jó a memóriám és tudom hogy nem ismerem őket...ezaltal gondolom hogy nagyon hasonlíthatok valakire.
A reinkarnáció sokkal mélyebbröl tőr fel...
Emlekeid vannak olyan dolgokról amiket itt ebben az életben nem tettél és nem történtek meg.
Persze nem zarom ki az elméleted de szerintem az a legjobb ha googlizol kicsit...
Keress olyan eseteket ahol reinkarnációs emlékekröl olvashatsz.
29/F
Korod szerint még rengeteg időd van a reinkarnációt tanulmányozni. Tedd azt, hogy tisztában légy annak állítólagos mikéntjével.
Élők között is találsz olyanokat, akik hasonlítanak egymásra, pedig nem is ismerősei a másiknak.
Először is: miért kellene egy új inkarnációnak fizikailag hasonlítani egy korábbira? Simán lehettél előző életedben fekete férfi is.
Másodszor: a legtöbb (!) lélek nagyjából egy emberöltőnyi időt tölt el a köztes térben az újbóli inkarnálódás előtt, ez alól csak nagyon kevés kivétel van. Ennek több oka van: fel kell dolgozni a leélt élet tapasztalatait, addira élik végig az életüket azok, akikkel egy lélekcsoportba tartozol, és csak így születhettek egy időben újjá, stb. A kislány halála és a te születésed között ehhez túl kevés idő telt el, úgyhogy nagyon kicsi rá az esély. (Kisgyerekeknél előfordulhat, hogy hamar újjászületnek, de akkor ugyanabban a közegben, az eredeti lélekcsoportjuk tagjainak a körében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!