Mire utalhat ez egy kislánynál? Miféle lelki törés vagy abnormalitás ez, vagy miért?
Saját magamról van szó, régóta érdekel miért lehetnek ezek...
3 évesen a "mi akarsz lenni ha nagy leszel" kérdésre őszintén és szívből válaszoltam hogy rabszolga, és kutyahazban akarok élni.
6-7 évesen a babáimmal úgy játszottam Hogy megeroszakoltak, vertek oket, holott semmi ilyesmivel nem talalkoztam hallomasbol sem.
Rengetegszer játszottam hogy meghalok
Egyébként egy jóhiszemű kedves empatikus ember lettem, de érzem hogy van valami zavar.
Tehát azért dolgok mire utalhatnak?
11-es: Meg a búcsúcédula bűnbocsánatot ad ha elég sokat fizetsz érte. Vannak pillanatok amikor visszasírom a kommunizmust, amikor ezeket üldözték.
A parapszichológus meg az asztrológus a legnagyobb ingyenélő paraziták, akik semmit nem adnak a pénzedért, kivéve talán placebóhatást.
Volt erre kezdeményezés, hogy jó jó természetgyógyász... ha igazolja ugyanazt a gyógyulási arányt mint a gonosz nyugati orvosságok ellenőrzött körülmények között, akkor felőlem mehetne.
A pszichológus az egyetlen aki ugyanúgy meghallgat, csak mellette nem etet maszlaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!