Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mire utalhat ez egy kislánynál...

Mire utalhat ez egy kislánynál? Miféle lelki törés vagy abnormalitás ez, vagy miért?

Figyelt kérdés

Saját magamról van szó, régóta érdekel miért lehetnek ezek...

3 évesen a "mi akarsz lenni ha nagy leszel" kérdésre őszintén és szívből válaszoltam hogy rabszolga, és kutyahazban akarok élni.

6-7 évesen a babáimmal úgy játszottam Hogy megeroszakoltak, vertek oket, holott semmi ilyesmivel nem talalkoztam hallomasbol sem.

Rengetegszer játszottam hogy meghalok

Egyébként egy jóhiszemű kedves empatikus ember lettem, de érzem hogy van valami zavar.

Tehát azért dolgok mire utalhatnak?

2016. szept. 20. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mikor születtél (év, hónap, nap)? Jó lenne a szüleid születési dátuma is, illetve párod, gyermeked, közeli családtagok születési dátuma is. A skorpiók pl. nagyon sokat foglalkoznak a halál gondolatával. Egy személyes beszélgetés lenne a leghatásosabb, nem interneten öndiagnózis állítás. Parapszichológus vagy asztrológus még segíthet megválaszolni a kérdéseidet.
2016. szept. 28. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:

11-es: Meg a búcsúcédula bűnbocsánatot ad ha elég sokat fizetsz érte. Vannak pillanatok amikor visszasírom a kommunizmust, amikor ezeket üldözték.

A parapszichológus meg az asztrológus a legnagyobb ingyenélő paraziták, akik semmit nem adnak a pénzedért, kivéve talán placebóhatást.

Volt erre kezdeményezés, hogy jó jó természetgyógyász... ha igazolja ugyanazt a gyógyulási arányt mint a gonosz nyugati orvosságok ellenőrzött körülmények között, akkor felőlem mehetne.

A pszichológus az egyetlen aki ugyanúgy meghallgat, csak mellette nem etet maszlaggal.

2016. szept. 29. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es saját tapasztalataid alapján írtad a hozzászólásodat? Mert "más mondta", meg "nem bizonyított", meg az "ezo tévében láttam" érvek számomra nem elfogadható érvek. Én saját tapasztalatomból írtam, amit írtam, nem légből kapott információk. Személyes kételyed nem bizonyíték a cáfolatra, közvélekedésre hivatkozva pedig felesleges érvelni...
2016. szept. 29. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Így 2 évvel később hadd kérdezzem,mhogy jutottál-e előrébb az önismeretben, személyiségfejlesztésben?
2018. jún. 11. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!