Új életet szeretnék. Mit tegyek?
Én csak egyszerűen megakarok halni, és előröl kezdeni mindent. Már nem igazán hiszem, hogy a mostani életemben boldog lehetnék. Már csak teher van.
Nem akarok öngyilkos lenni, de csak az segíthet ebben. Mi a tapasztalat, reinkarnálódik a lélek egy új testben, ha valaki öngyilkos lesz?
Hát legrosszabb esetben is nem lesz semmi . . de a jó hír hogy az nem fog téged érdekelni.
Jobb eset a menny, vagy egy jobb élet, ami meg a semmitől is rosszabb hogyha egy putris Afrikaiként születsz újjá betegen egy háborús nyegyedben.
Felvállaltad, vidd is végig!
Ha önként vetsz véget az életednek, akkor megbünteted magad, mivel eldobtad magadtól a választott életet. Bármilyen életnek a világegyetemben gátat szabni vagy bármi, tilos.
Senki sem mondd feletted ítéletet, mert senki sem teheti ezt meg, mivel ítélkezni mások felett szintén bűn, hanem megbünteted önmagad, amiért eldobtad magadtól az életet és sokkal nehezebb élettel jössz vissza.
Boldog ezerféle képen lehet az ember, válassz és dönts bölcsen!
Az öngyilkosság nem megoldás.
Legközelebb ugyanebbe a szituációba csöppennél vissza, még nehezebb körülmények közé. Iszonyú nagy szívás, ha valaki ilyesmit követ el önmaga ellen.
Nekem az volt a bűnöm, hogy egész életemben utáltam magam. Most szívok is emiatt nagyon keményen... hidd el, senkinek sem kívánom.
Nem szabadulsz meg a mostani problémáidtól, mennek szépen veled a következő életedbe. Oldd meg, mert csak nehezebb lesz, ha halogatod, plusz még rakódik rá pár réteg az öngyilkosságod miatt.
Nem azért vagyunk ezen a földön, hogy minden cukormázas mese legyen. Szenvedünk, ez is a része. Viseld méltósággal és törekedj a jóra. Ha megvan a tiszta szándékod, hogy minden úgy alakuljon, ahogy az mindenki számára a legjobb, azt értékelni fogja az univerzum.
Aki új életet akar kezdeni, annak be kell fejezni a régit!
Ha viszonz hiszel a reinkarnációban, tudnod kell, hogy az öngyilkosság a következő életre negatív hatással van! Sőt, még az is, ha felbérelsz valakit láb alól eltételedre!
Sajnos én is hasonlóképpen érzek. Szinte napi szinten foglalkoztat a halál gondolata. Viszont az öngyilkosságot nem nagyon pártolom, mert az semmivel sem könnyít az ember helyzetén, csak rosszabbá teszi azt.
Sajnos én hiszek a karmában, a reinkarnációban és a túlvilágban. A "visszatértek" beszámolóiból az derült ki, hogy az öngyilkosokra nagyon hosszú szenvedés vár odaát. Át kell élniük az életük legrosszabb pillanatait (amihez éles fájdalom társul) egészen addig a pontig, amíg az öngyilkosságot elkövették. Ráadásul folyamatosan ismétlődő ciklusokban.
A karma pedig olyan dolog, amit ki kell meríteni, akár jó vagy akár rossz, mert ha ez nem történik meg, akkor az ember viszi magával a sok rosszat a következő életébe.
itt van egy kis témával kapcsolatos olvasmány: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!