Pontosan mi is az a karma?
Kedves első, attól, hogy te nem hiszel benne, még nem kéne baromságnak titulálni!
De helyesen mondtad.
Amit az egyik életben elkövettél, kihatással van a következő életedre. Ha rosszat tettél, az visszaüt, ugyanígy, ha jót.
Nem te, hanem az az ember, akiben korábban a lélekcsírád volt. De ez nem számít, a karma könyörtelen.
Egyébként nem hiszek sem a karmában, sem a lélekvándorlásban.
A karma teljesen ugyan az mint a sorsfeladat, csak más néven. Ezt teljesítened kell életed során, de ha nem tudod akkor az sem baj, mert ekkor jön képbe a lélekvándorlás. Ha viszont teljesíted a karmádat boldogan távozhatsz, az angyalok közé, vagy nem tudom h hova...
Nem tudom pontosan...
A karma igazabol egy veledszuletett sorsfeladatot jelent. Egy sors képet, ami elozo tetteid alapjan alakult ki. Egyszeruen az van, hogy az ember ahogy el, annak megfelelő dolgok torténnek majd vele, a hatas-visszahatas torvénye kovetkeztében. Nem buntetés, nem konyortelenség, csak egyszeruen egy "bevonzott" sorshelyzet, ami szukseges a fejlodesunk erdekeben.
Ilyen, hogy jo, vagy rossz karma, ez csak az ember szemszogebol letezik, az alapjan, hogy most pillanatnyilag milyennek latjuk. A valosag az, hogy igyis ugyis értunk van, és a mi fejlodesunk erdekeben kell megeljunk dolgokat, még ha most pillanatnyilag nem is értjuk meg azonnal.
"Nem te, hanem az az ember, akiben korábban a lélekcsírád volt. De ez nem számít, a karma könyörtelen."
Pont fordítva! Én lélekcsíra helyett tudatnak fogom nevezni.
Nem a te tudatod, hanem te vagy maga a tudat, csak túl erős az én-képed ahhoz, hogy ezt fölismerd.
'az az ember' pedig teljesen jelentéktelen. Egy múlandó test, ami tudat nélkül semmit nem ér, a tudat pedig te magad vagy. És nem is biztos, hogy ember.
És a karma nem könyörtelen, csak annak aki olyanra alakítja. Mindenki maga alakítja a karmáját.
"A karma teljesen ugyan az mint a sorsfeladat, csak más néven. Ezt teljesítened kell életed során, de ha nem tudod akkor az sem baj, mert ekkor jön képbe a lélekvándorlás. Ha viszont teljesíted a karmádat boldogan távozhatsz, az angyalok közé, vagy nem tudom h hova...
Nem tudom pontosan..."
A karma nem egy kiszabott feladat, a karmát te hozod létre. Reinkarnáció pedig minden esetben létrejön.
Ha valamit jó szándékkal teszel, az visszafog hatni rád, és téged is valami jó fog érni. Viszont ha rossz szándékkal csinálsz valamit, az rossz dologként fog kihatni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!