Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Aki ért a lelki társi kapcsola...

Aki ért a lelki társi kapcsolatban az irna?

Figyelt kérdés
Privibe megírom
2016. aug. 30. 02:13
 1/8 A kérdező kommentje:
*aki ért hozzá
2016. aug. 30. 02:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Mesélj.
2016. aug. 30. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Kellett vagy két perc, mire megértettem a kérdést, és hogy az "irna" az nem valami számomra ismeretlen, karmával kapcsolatos fogalom. A többi válaszolónak segítségül, ezt akarta írni a kérdező: Aki ért a lelki társi kapcsolatokhoz, legyen szíves írjon.

De segítek én is, ha gondolod.

2016. aug. 30. 09:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia. 17 éves lany vagyok aki 2 éve ismer egy jóval idősebb férfit. Látásból régebb óta ismertem de amikor kontaktba kerültem vele valami nagyon furat éreztem. Utana mar megakartuk egymast ismerni. Kicsit sok idő telt el mire megtudtam benne bízni hogy kedvel de ez az eddigi embertapasztalatok miatt volt. Egy jo ideje jo haverok lettünk. Van hogy elore megérzem ha találkozunk vagy ha hív telefonon. Akarni egyikünk se akar semmit a korkülönbség miatt, meg szerelmesek se vagyunk, van baratom. De egyszer volt egy furcsa gondolat amire veletlen gondoltam: Azert nem akarok tole semmit mert nem akarom ujra elveszíteni. Es elkezdtem sírni. Ra gondoltam de nem teljesen o ugrott be.

Regen kis szürke kisegér voltam. De amióta joba vagyok vele ra jottem ki vagyok, kit nyomtam el 10 éve, kihozza belőlem az állatot es erre epitkezve teljesen megváltoztam. Minden dolgom jol megy szinte.

Ja és ide ne egy nagyon normalis embert képzelj mert nem az de én így csípem. Megismertem baratomat es utolag rajottem h sokban hasonlítanak

Előre Köszi

2016. aug. 30. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen segítségre lenne szükséged?
2016. aug. 30. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
...hááát, nem mondom?
2016. aug. 31. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Térjél meg mert elközeledett az Isten országa és az Ítélet.
2016. szept. 1. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
örülj, hogy jól alakulnak a dolgaid és sok sikert
2016. szept. 18. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!