Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti mit gondoltok a reinkarnáci...

Ti mit gondoltok a reinkarnációs emlékekkel rendelkező gyerekekről, visszaemlékezéseik valódiak vagy csupán a gyermeki fantázia termékei?

Figyelt kérdés

Én hiszek a reinkarnációban, de nem akarok senkit sem meggyőzni vagy befolyásolni a kérdésemmel, csupán más emberek véleménye érdekelne!

Cikk: [link]

Félreértés ne essék nem "bizonyítékként" teszem ide a cikket, csupán egy rövid összefoglalónak... :)

2016. aug. 21. 20:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én voltam egyik előző életemben. Tulajdonképpen leírtam róla mindent.
2016. aug. 21. 21:54
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
A reinkarnáció egy létező jelenség, az élet is egy körforgás, vársz a leszületés előtt - > megszületsz - > gyermek vagy - > felnőtt - > öreg - > meghalsz - > újra lélekként létezel - > leszületésre vársz - > megszületsz stb. a természetben is minden körforgásban van, a halálból az élet újra kisarjad! Üdv. Zoltán Kvantumfizikus
2016. aug. 21. 21:55
 13/22 Tom Benko ***** válasza:
17%
Soha senkinek nem sikerült még igazolnia a reinkarnáció létét, tehát nyugodtan élhetünk a gyanúval, hogy a gyerekek reinkarnációs emlékei részben fantáziák, részben pedig a környezetükben felszedett információmorzsák együtt.
2016. aug. 22. 23:01
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

Akkor élj a gyanúval, kedves Tamás. :)

Ezek az esetek azonban elég nagy számúak és egzaktak ahhoz, hogy sokkal inkább valószínű legyen az emlékek valódisága, mint valószínűtlensége.

Az viszont igaz, hogy önmagában ez a reinkarnációt nem bizonyítja, még ha valódinak is vesszük ezeket az emlékeket. Ez indirekt utalás a reinkarnáció lehetőségének felvetésére, de nem tudhatjuk, hogy ezek az emlékek "sajátok", vagy nem.

2016. aug. 22. 23:09
 15/22 Tom Benko ***** válasza:
@14: Szeretnék látni egy erre vonatkozó kutatást.
2016. aug. 23. 12:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
2016. aug. 23. 12:25
 17/22 Tom Benko ***** válasza:
100%
@16: Végre valaki valami elfogadhatót linkelt! Gyorsan utána is néztem a doktor úrnak, vannak azért megkérdőjelezhető esetei. Megpróbálom magam átrágni rajta, köszi!
2016. aug. 24. 23:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kérdés számomra sem: van/létezik.

Én pl. többször visszatérek álmomban egy-egy helyre, amit nem ismerek, nem jártam ott (ebben az életemben), de amikor újra álmodom azt a helyet, ismerős számomra.

Nektek volt már ilyesmi?

2016. aug. 27. 22:30
 19/22 Tom Benko ***** válasza:
40%
Teljesen normális. Az agy az információkat rendszerezi, ezalatt összeállíthat új tájat, ami az emlékekből összeszedett részletek miatt ismerős lesz. Ráadásul az álmok annyira homályosak, hogy ha látsz valamit, ami hasonlít egy elénk állapotú álmodhoz, az agyad egyből hozzá is igazítja.
2016. aug. 28. 12:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én pl. többször visszatérek álmomban egy-egy helyre, amit nem ismerek, nem jártam ott (ebben az életemben), de amikor újra álmodom azt a helyet, ismerős számomra."

Nekem is számtalan ilyen álmom van. Az viszont nem mindig egyértelmű, hogy tényleg megálmodtam-e már előtte, vagy csak az álmomban emlékszem erre így, tévesen.

Viszont sokkal érdekesebb, amikor új információt tudsz meg az álmodból, és később ellenőrzöd. Én így jártam egy szokatlanul élénk álmom után, Google Maps-en csekkoltam le, hogy tényleg létezhet-e olyan abszurdum, amit megálmodtam. És kiderült, hogy valóban így van, pedig biztos, hogy nem hallottam róla azelőtt.

2016. aug. 28. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!