Ti mit gondoltok a reinkarnációs emlékekkel rendelkező gyerekekről, visszaemlékezéseik valódiak vagy csupán a gyermeki fantázia termékei?
Én hiszek a reinkarnációban, de nem akarok senkit sem meggyőzni vagy befolyásolni a kérdésemmel, csupán más emberek véleménye érdekelne!
Cikk: [link]
Félreértés ne essék nem "bizonyítékként" teszem ide a cikket, csupán egy rövid összefoglalónak... :)
Akkor élj a gyanúval, kedves Tamás. :)
Ezek az esetek azonban elég nagy számúak és egzaktak ahhoz, hogy sokkal inkább valószínű legyen az emlékek valódisága, mint valószínűtlensége.
Az viszont igaz, hogy önmagában ez a reinkarnációt nem bizonyítja, még ha valódinak is vesszük ezeket az emlékeket. Ez indirekt utalás a reinkarnáció lehetőségének felvetésére, de nem tudhatjuk, hogy ezek az emlékek "sajátok", vagy nem.
Ez nem kérdés számomra sem: van/létezik.
Én pl. többször visszatérek álmomban egy-egy helyre, amit nem ismerek, nem jártam ott (ebben az életemben), de amikor újra álmodom azt a helyet, ismerős számomra.
Nektek volt már ilyesmi?
"Én pl. többször visszatérek álmomban egy-egy helyre, amit nem ismerek, nem jártam ott (ebben az életemben), de amikor újra álmodom azt a helyet, ismerős számomra."
Nekem is számtalan ilyen álmom van. Az viszont nem mindig egyértelmű, hogy tényleg megálmodtam-e már előtte, vagy csak az álmomban emlékszem erre így, tévesen.
Viszont sokkal érdekesebb, amikor új információt tudsz meg az álmodból, és később ellenőrzöd. Én így jártam egy szokatlanul élénk álmom után, Google Maps-en csekkoltam le, hogy tényleg létezhet-e olyan abszurdum, amit megálmodtam. És kiderült, hogy valóban így van, pedig biztos, hogy nem hallottam róla azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!