Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Emlék előző életekről? Hogyan?

Lina93 kérdése:

Emlék előző életekről? Hogyan?

Figyelt kérdés

Annyi kérdést látok, amiben leírjátok, hogy kivel mi történt pontosan előző életében.

Emlékeztek rá? Vagy valamilyen módszerrel elő lehet szedni ezeket az emlékeket, vagy mégis hogyan történik ez?

2016. máj. 18. 23:36
 1/4 Fish1 ***** válasza:
100%
Regressziós hipnózis, regressziós meditáció, utaztatás, stb. Van, akinek spontán emlékei is vannak.
2016. máj. 18. 23:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Spontán emlékek, látomás, visszatérő álmok, meditáció, regressziós hipnózis...

Nekem visszatérő álmokként bukkantak fel emlékfoszlányaim. Ha neked nincs, illetve nincs olyan komolyabb problémád, ami erre visszavezethető, szórakozásból nem érdemes az előző életeidet bolygatni.

Én egyébként is érzékenyebb vagyok spirituálisan, és maguktól is felbukkantak foszlányok, de ez mindaddig nemigen izgatott, míg bele nem botlottam valakibe abból az életből. Azóta nagyon érdekel a téma, és egy regressziós hipnózist is fontolgatok, hogy többet tudjak meg arról az életemről, hátha az segít választ kapni most lehet-e dolgom az illetővel, és mmi lehet az, túl mélyek az érzelmeim iránta, hogy puszta véletlen legyen, hogy rátaláltam és felismertem.

2016. máj. 19. 01:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Tehát, ha jól értelmezem, akkor a visszatérő álmok utalhatnak előző életre?

Mi történik olyankor, ha nekem gyakori visszatérő álmom egy olyan alakról szól, aki 'Halál'-nak hívatja magát mindig?

Álmomban egy szimpatikus, vicces forma, valóságban viszont rettegnék tőle, amiket művel mindig álmomban. Igazából ugyanarról szól minden álom, végignézem, hogy kínoz, bánt másokat, ami álmomban nem olyan tragikus, mint így belegondolva... Elég beteg, de visszatérő gyakran.

2016. máj. 19. 01:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az álmokkal óvatosan kell bánni ebből a szempontból, mivel azok a tudatalattiból, a korábbi életek emlékei pedig a tudat"fölöttiből" táplálkoznak. Nagyon kevés olyan álom van (ha van egyáltalán), ami előző életből származik.
2016. máj. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!