Lehet tudni, hogy a lélek a halál után mikor születik újra?
Én már háromszor biztos reinkarnáltam, többire nem emlékszem. (csak azért írom le, hogy higgy nekem, mert én igazán szagértő valék).
Első alkalommal cápa voltam, de nyápic voltam, csak vega kaját ettem. Ezért 200 unalmas év után gilisztaként születtem ujjá. Remekül helyt álltam ebben a szerepben. Néhány hét után a következő alakom egy sólyom lett. Ez volt a kedvencem... ;)
Gerinc problémák miatt rossz volt a manőverezésem a levegőben és összeütköztem egy drónnal, 3.12 másodperc alatt reinkarnáltam egy emberként. 15 évet éltem le így, amig meg nem találtam a gyakorikérdések oldalát. Itt annyi mélyenszántó kérdést tettem fel, hogy bérgyilkosok tettek el láb alól...
3 nap után születtem újjá megint, és most egy csótány alakjában válaszolok neked. Kérlek ne tedd!!! ...és ne is taposs el kérlek :)
Mint józan paraszti ésszel rendelkező ember, kérdezném:
MIRE ALAPOZZA a sok okos hozzászóló a válaszait? Pro és kontra!
BIZONYÍTÉKOKAT ÍRJATOK, ne a véleményeteket, meg hogy "úgy halottam" "úgy tudom" .. stb.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!