Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet tudni, hogy a lélek a...

Lehet tudni, hogy a lélek a halál után mikor születik újra?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 25. 18:37
1 2
 11/17 anonim válasza:
41%

Én már háromszor biztos reinkarnáltam, többire nem emlékszem. (csak azért írom le, hogy higgy nekem, mert én igazán szagértő valék).

Első alkalommal cápa voltam, de nyápic voltam, csak vega kaját ettem. Ezért 200 unalmas év után gilisztaként születtem ujjá. Remekül helyt álltam ebben a szerepben. Néhány hét után a következő alakom egy sólyom lett. Ez volt a kedvencem... ;)

Gerinc problémák miatt rossz volt a manőverezésem a levegőben és összeütköztem egy drónnal, 3.12 másodperc alatt reinkarnáltam egy emberként. 15 évet éltem le így, amig meg nem találtam a gyakorikérdések oldalát. Itt annyi mélyenszántó kérdést tettem fel, hogy bérgyilkosok tettek el láb alól...

3 nap után születtem újjá megint, és most egy csótány alakjában válaszolok neked. Kérlek ne tedd!!! ...és ne is taposs el kérlek :)

2016. ápr. 30. 12:18
 12/17 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló! javaslom cseréld ki a pelenkádat magad alatt, és töröld meg az orrod, mert taknyos, a homokozóból pedig térj vissza az óvodába, még el nem rabol egy félkegyelemű, és az lesz a 201-ig karmád! taknyos orrú!!! tudod kivel szórakozzál??? kretén
2016. ápr. 30. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Hely, 11-eske...van még fejlődnivalója!!! A 6-os és a 9-es válasza tetszett! Hozzáfűznivalóm: a "múltba" is vissza lehet születni!!!!!
2016. máj. 2. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem ertem mi bajod az elso kommentel.... feltettel egy kerdest o meg valaszolt es helyes valaszt is adott...
2016. máj. 2. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Úgy tudom a 49. nap után.
2016. máj. 3. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Mint józan paraszti ésszel rendelkező ember, kérdezném:

MIRE ALAPOZZA a sok okos hozzászóló a válaszait? Pro és kontra!

BIZONYÍTÉKOKAT ÍRJATOK, ne a véleményeteket, meg hogy "úgy halottam" "úgy tudom" .. stb.

Köszönöm.

2016. máj. 4. 07:13
 17/17 VikATanacsTalan ***** válasza:
A 18-asnak: simán elképzelhető, hogy ugyanaz a lélek több példányban születik le a Földre (lásd: hasonmások), illetve honnan tudod, hány darab lélek van összesen?
2016. máj. 15. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!