Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mik az emberi előtti reinkarná...

Mik az emberi előtti reinkarnációs állapotok?

Figyelt kérdés
Igazából a lélek teljes útja érdekel a születésétől a révbe érésig.

2016. márc. 27. 22:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Reinkarnációs utazáson ember voltam. A barátom viszont szarvas, én pedig őz voltam a csordájában. :)
2016. márc. 28. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Az ember lehet a legalsó szint, ahogy elnézem.

De a jó hír, hogy innen már csak feljebb van.

2016. márc. 28. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs semmilyen reinkarnáció csak halál van. éljen a halál!
2016. márc. 28. 13:58
 14/16 maryjane89 ***** válasza:

Amúgy az tök érdekes, hogy pl földönkívüli lények energiája is rácsatlakozhat az emberi energiákra, azt nem tudom, hogy reinkarnálódhat -e, bár volt egy médium, aki képes volt ufokkal "beszélgetni", és ő egy negyed részt ufo-t tartalmaz, illetve a képessége miatt ufo elemeket tartalmaz.

Szuper képességű embereknél pl lehet megfigyelni, zsenik, számfejtők, nyelvzsenik stb., de démoni energiák is átjöhetnek emberi energiákra (illuminati, reptilian) tipikusan ilyen gonosz, aljaskodó, önző zöld szemű emberek lehetnek egy részben ufók is :D

Erről nemrég olvastam egy interjút, és sztem igaz, mert találkoztam szuper képességű emberrel, meg démoni emberrel is, szóval oda kéne figyelnie az univerzumban a többi lényre, mert az amerikai kormány amúgy is a rosszakkal kötött paktumot,és csak megy az agymosás, meg az őrület..

Bocsi, ez már komplex válasz, és nem is ide kellene írnom :d

2016. márc. 28. 14:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez is egy érdekes lehetőség!
2016. márc. 28. 14:42
 16/16 anonim válasza:
Bocsi a kérdésért, de ez pontosan milyen hit?
2016. ápr. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!