Miben hisztek a halál után mi lehet? Reinkarnáció, szellemé lesz az ember, menny-pokol. Vagy a nagy üres semmi?
Ez egy igen fogas kérdés, csak találgatni lehet. Hiszek a reinkarnációban, hiszek a mennyben, pokolban, hiszek a megsemmisülésben,hiszek abban, hogy további életünket az asztrálsíkon töltjük majd,stb... Egyszerre hiszek bennük, ez ilyen ambivalens érzés nálam.
Mindenesetre úgy gondolom, hogy az ember halála után oda kerül, amit az életében hitt a halál utáni életről, tehát, ha valaki a reinkarnációban hitt, akkor újjászületik, ha valaki a mennyben,pokolban, akkor a kettő közül az egyik helyre kerül, aki nem hitt, annak nincs túlvilág.
Bár tudom,hogy elég nyers a fogalmazásom, de ez csak az én véleményem...
szerintem:
menny-pokol
tovább oda-vissza, vagy jó-rossz helyre (reinkarnálódni) nem a földre
tisztítótűz:
vissza a földre újra az egészet
A cserebogár pajorok vitatkoznak a föld alatt, hogy van-e túlvilág. Aztán mikor kirepülnek, kiderül, hogy van. Na, de ha a tyúk bekapja valamelyiket, akkor a túlvilágnak is vége. Viszont onnan is tovább megy és megszületik újra, mondjuk most már tegyük fel egy madár alakjában fog újjászületni. És így tovább...Nekem ezt tanították, és én el is hiszem. Helyesebben ebben a tudatban élek.
"imagine there's no heaven it's easy if you try "
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!