Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hol van ilyenkor a karma?

Hol van ilyenkor a karma?

Figyelt kérdés
Az exferjem csúnyán atvert, tönkretett... Ő éli világát, mindene megvan, én meg örülök hogy el tudom látni a gyereket... Hogy igazsagos ez? Mikor éri utol amit tett velem? Vagy ha őt nem is érdekli az egész, nem őrli magát rajta akkor nem is kapja vissza soha az élettől ezt? Hogy működik ez?
2016. márc. 3. 19:41
1 2
 11/11 maryjane89 ***** válasza:

Szerintem azt nehéz elfogadnunk, hogy dolgokat neutrálisan éljük meg, fogjuk fel, mert amíg a földi énünk ural, addig ugye minden csak negatív vagy pozitív, semmi nem lesz "csak" tapasztalat, amin keresztülmész. Ez lenne a lényeg, akármi is a karma, hogy mindent elfogadj emberi tapasztalásnak, és azt, hogy a földi élet csak egy része a valóságnak, a lelki örök élet, ennél sokkal több.

Ezért felesleges magunkat tortúráztatni bármiért. De ezt meg kell tanulnunk az életben, nézni, látni, tapasztalni, megélni, elengedni, és mebocsájtani, mert minden lélek tiszta,csak a földi énünk "szennyezett"

2016. márc. 27. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!