Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatnám meg mi a...

Hogyan tudhatnám meg mi a jelenlegi feladatom az életben?

Figyelt kérdés
Ki kell deritenem mit kell tennem ebben az életben vagy hogy meddig kell ezt tűrni. Mivel jöhetnek rá erre valamint az előző életem os erdekelne
2016. febr. 9. 20:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Az életben semmi nem hülyeség. Pontosan azt éled, amit élned kell, ha megérted, ha nem.
2016. febr. 9. 22:36
 12/28 anonim ***** válasza:

Az a feladatod, amit választasz. Ha egy vallást vagy tant választasz a magadénak, az adhat támpontot. Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy az lesz a feladatod vagy, hogy létezik egyáltalán mindenkinek egy feladat.

Mi a jelenlegi helyzeted?

2016. febr. 9. 22:47
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
A karma, ami miatt újra, és újra megszületik egy lélek emberi formában nem feladatokat állít eléd. A feladat az, hogy élj. Hogy hogyan csinálod, az az egyéni döntésed, és azt magadnak kell eldöntened, mert semmi felsőbb hatalom nem fogja eldönteni helyetted. Az életfeladatodat te választod ki az alapján, hogy a választás pillanatában milyen lehetőségekkel rendelkezel. (értsd:ha nincs egy kezed se, nem leszel versenyzongorista). A születés előtt nem vállalsz egy bizonyos feladatot. A tetteid birtokában vagy a karma által, és a tetteid miatt születsz meg. Ez nem feladat. Ez egyszerűen csak az élet módszere arra, hogy ha valamit okozol, akkor az okozat elérhessen. Az életedet nem azért éled, hogy egy előre eldöntött tervet kövess. A tervet már akkor döntöd el, amikor elég érett a tudatod az életedben, hogy ilyet tehess.
2016. febr. 9. 23:29
 14/28 anonim ***** válasza:
csak érdekes és jópofa dolgokat kell csinálni, meg értékeset, amiben örömed leled, ha mégis mindenki csak üvölt és sopánkodik, akkor csinálhatsz olyat is, ami romboló és nem leled örömödet és kész, lényeg szerintem, hogy kapj jeleket, hogy olyan dolgokat is csinálhatsz, amit elítél a társadalom, tényleg ennyi
2016. febr. 10. 00:08
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
nyelveket kell tanulni és látványosan leszarozni a másik munkáját, tényleg, ízléses humor
2016. febr. 10. 00:09
 16/28 anonim ***** válasza:
a 13-as tök jó válaszokat ad, csak nehezen értelmezhető. Nagy tudás, de átadni nem nagyon sikerül
2016. febr. 10. 22:10
 17/28 anonim ***** válasza:
úgy értem nem jön át. nekem. lehet, hogy én vagyok bugyuta, pedig érdekelnek a spirituális dolgok és tök jó, hogy értelmes megnyilvánulások is vannak ezen az oldalon, bár ritkán :(
2016. febr. 11. 18:47
 18/28 anonim ***** válasza:
a spiritualitás szerintem sokkal sokrétűbb, általában nem szokták lebugyutázni egymást, éppen azért, mert alternatív módon közelítenek az élettel kapcsolatos utó- és előzöngékhez, bár már sokat fejlődött a világ, már az alternatív megközelítési módoknban az ember sokszor megtalálja az Útját, és nem olyan szövevényes, azokat, amikről általában írnak közérthető nyelven sokan nem olvassák el, csak olyan dolgokról, melyeket az ember azért még fel tud dolgozni, miszerint, az ufójelenség, és még ezer más dolog, hogy vannak fekete mágiával kapcvsolatos erők, melyeket meg kell hallani, ha esik, ha fúj, és így tovább, és vannak akik meg nem dolgoznak fekete mágiával, mert hülyeség, én azt tudom, hogy nehéz róla értelmesen hallgatni, mert mindneki azt hiszi, aki már belekortyolt egy kicsit, hogy tudja mi a a téren, aki pedig csak abban él, azt gondolja más megközelítési módok nem is létezhetnek, mint a hívők többsége, vagy a kutatók nagy százaléka, amíg fel nem találja a spanyol viaszt valaki, addig nem hiszem, hogy bármiféle csodavárásról szó lehet, addig az az örvendetes, amit az ember ismer, én szeretem meghallgatni a többieket, volt, hogy már két könyvet is elolvastam olyan témakörben, ami nem az én asztalom volt, velem ez már megtörtént
2016. febr. 11. 23:21
 19/28 anonim ***** válasza:
valaki olvasott már sokkal több könyvet annál, mint amennyit kellett volna szolidaliból?
2016. febr. 11. 23:24
 20/28 A kérdező kommentje:
De ennek akkor sincs értelme mert nem tudom elfogadni a "helyzetem" és ezen változtatni sem tudok
2016. febr. 12. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!