Ashes of oblivion kérdése:
Segítene valaki? Harmadik szem
Figyelt kérdés
Egy ideje próbálom jobban kinyitni a harmadik szememet és nagyon jól megy, az intuícióm is az egekbe szökött, egyre több ,,fényjátékot" látok a fehér falon. Örülök, hogy ennyire jól megy, de úgy érzem megragadtam egy ponton. Egyik ismerősöm, legjobb barátom mesélte, hogy egyszer csak becsukta a fizikai szemeit és látta a körülötte lévő világot. Leginkább az érdekelne, hogy ez emberfüggő, hogy ki mire képes a harmadik szemével vagy csupán gyakorlás kérdése? Személyes tapasztalatok is érdekelnek, előre is köszönöm :)2015. dec. 21. 16:02
11/15 gnoomage válasza:
8 válaszoló, nem tudom hogy te mennyit tudsz erről az oldalról, de hidd el, ebben a témában is bőven jók ezek a viccek, mint maga az egész téma is csak viccnek való. Hidd el, több tucat, sőt több száz ember röhög azokon a hülyeségeken, amiket ti komolyan vesztek mindenféle bizonyíték vagy bármi realitás nélkül... :D És megsúgom, itt az emberek többsége ezt a témát is csak azért nézi mint a tv-s ezo tvt, hogy röhöghessen azokon akiknek nem sikerült kifejleszteni az agyat :D
12/15 anonim válasza:
Igen, gyakorlás kérdése:)
De nincs mindenkinek nyitva a harmadik szeme!! Csak az újkor gyermekeinek nagyon gyakori. A mostani 40-50 évesek generációjánaak nagyon ritka, de ki lehetnyitni, a nagy energiaájú emberek képesek rá.
13/15 anonim válasza:
11-es neked agyad sincs, tehát nincs mit kinyitni!!
14/15 anonim válasza:
11-es a tobozmirigyednél van a harmadik szemed! Agyműködés, biológia óra. Csak ugye a hinduk még nem rendelkeztek tudományos szaknyelvvel. A különleges képességek (intúició = mentalizáció), illetve a sziddhik (különleges (természetfeletti) képességek) az idegrendszer akaratlagos szabályozásával kapcsolatosak.
15/15 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok: elnézést, nem tudom hányadik válaszoló volt az, fáradt vagyok, de valaki itt írta is hogy a 3. szem az egy bizonyos agyterület működésével kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!