Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ismeritek Jane Roberts (Seth)...

Ismeritek Jane Roberts (Seth) könyveit?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk, változtattak valamit az életeteken?

#szellem #Seth #metafizika #Jane Roberts #Robert Butts
2015. dec. 20. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
nem ő az aki tantrikus vagyis szakrális szexuaitásról szóló könyveket ír?
2015. dec. 20. 17:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyszer-másszor érinti a szexualitás témakörét, de konkrétan ilyen könyvével még nem találkoztam.
2015. dec. 20. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég komoly dolgokat leírt. Szerintem bizonyos fokú lelki érettség kell ezekhez a könyvekhez, (szerintem) nem mindenki érti.
2015. dec. 21. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nem.
2015. dec. 21. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó könyvek, élvezet őket olvasni. Az életemet nem változtatta meg, de hozzátett. Egy könyv akkor szól hozzád, ha ott az ideje... Szóval, ha megmozgat Benned valamit, olvasd! :-)
2015. dec. 28. 12:07
 6/7 anonim válasza:
Igen Ismerem, 6 könyvem van tőle. Néhol kicsit nehéz megérteni de nagyon jók.
2016. okt. 24. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam, az összeset, ami megjelent magyarul, és egy kicsit az angolból is. Két könyvet tartok az éjjeliszekrényemben, az egyik Az "Ismeretlen" valóság (a másik meg a négyjegyű függvénytáblázat :D).

Ha elfogadjuk, hogy a Seth-jelenség igaz, és amit elmond, az is igaz - márpedig amíg nincs meggyőző bizonyíték ellene, szerintem addig nyugodtan el lehet fogadni -, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Seth a spiritualista és vallásos világirodalom legmélyebb, legrészletesebb, legösszeszedettebb szövegeit adta nekünk.

Olvastam Jane saját könyvét, az ESP-t is, de az azért eléggé messze áll a Seth által diktáltaktól.

A témát ilyen részletesen körüljáró, több szempontból megvilágított szöveget máshol nem találsz, mint a Seth szövegek. Szerintem, bár sosem mondták ki, de az ilyen divatos Titok meg Vonzás Törvénye könyvek alapjait is részben Seth képezi.

2016. dec. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!