Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A következő életünk során is...

A következő életünk során is embernek születünk vagy lehetünk állatok is? Sok dolgot olvasni erről eltérőeket és nem igazadok el!

Figyelt kérdés

2015. szept. 9. 14:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A Lélek útja könyvek szerint, amely reinkarnációs hipnózisban gyűjtött beszámolókra épül, ez elég alaposan tisztázva van. Nincs átjárás, de az állatoknak is van lelkük.

Ugyanakkor lehetséges más - nem földi - létformákban reinkarnálódni, amelyek hasonló fejlettségűek (lelki szinten) a földihez, mégis teljesen eltérő életminőséget jelentenek.

2015. szept. 9. 23:28
 12/26 anonim ***** válasza:
(Ja és a személyes tapasztalatom is ez.)
2015. szept. 9. 23:28
 13/26 Agent J ***** válasza:
48%
Hagy mondjam már el, aki még nem tudja egy ilyen reinkarnációs hipnózis során nincsenek vizuális képek, emlékek csak az ember találomra mondja, ami előbb jut az eszébe "reinkarnációs hipnózis" nem tudom miért jönnek mindig ezzel, mint ha ez valamilyen világváltós cucc lenne. :D A legtöbb ember még mindig csak egy állat, ha úgy vesszük. Hisz gondoljuk csak bele mit csinál legtöbbünk? Eszik, alszik, párosodik és kielégíti az érzéseit. Ha így nézzük ezek az emberek még mindig állatok. Az ilyen emberek életében nem sok változást idézne elő, ha holnap mondjuk egy állattá reinkarnálódnának. xDDD
2015. szept. 10. 00:24
 14/26 homo ludensz ***** válasza:

Kedves utoljára hozzászóló arról nem az univerzum törvényei tehetnek hogy valaki eszik,alszik,párzik és az igényei kielégítésére törekszik. Mindenki aki emberként aggyal született tervezhet,alkothat,könyvet írhat és szerencsés esetben még valamit hátrahagyhat az utókornak.

Az állatok nagyon hasznosak tudnak lenni és a maguk szintjén értelmesek,de láttál te már egy viccen tehenet nevetni?

2015. szept. 10. 10:23
 15/26 anonim ***** válasza:
# 13: Léteznek olyan "technikák" is, amikor képek vannak, sőt, konkrétan E/1 emlékként, élményként éltem át jeleneteket, belül látva, érzéseket intenzíven átélve.
2015. szept. 10. 10:29
 16/26 A kérdező kommentje:
# 11/15:az univerzumban még milyen létformák vannak?Írnál rá példákat mert nagyon érdekel ez a téma csak nem merültem bele még eléggé!
2015. szept. 10. 11:16
 17/26 anonim ***** válasza:

A Védák (India ősi tudása) szerint lehetünk állatok is. Aki emberi életében állatként él, az valószínűleg állat lesz. Miért is kellene neki emberi test?

"Ki milyen létre gondol teste elhagyásakor, azt éri majd el kétségtelenül." (Bhagavad-Gita 8.6)

A Védák 8 millió 400 ezer létformáról tesznek említést. Ezek közül 400 ezer valamilyen emberi létforma. Bármelyik létformát felöltheti a lélek, fejlettségéhez mérten egyre fejlettebb testet kap, végül pedig eléri az emberi létformát. Csak is az emberi életforma alkalmas arra, hogy kiszabaduljunk az állandó születés és halál körforgásából, megszabaduljunk a szenvedéstől, betegségtől, öregségtől, haláltól.

2015. szept. 11. 08:42
 18/26 tom gee válasza:
33%
Én porsche szeretnék lenni :)
2015. szept. 11. 09:20
 19/26 Agent J ***** válasza:

#14 Te egyszerüen nem érted, vagy nem akarod érteni a mondanivalómat. Az emberiség legtöbbje, amit maga után hagy az a pusztulás. Az állatoktól csak annyiban különbözünk, hogy bonyolultabban tudtunk gondolkodni, de az ész is csak egy biológiai gépezet. Mindegyik állatnak a Földön van egy sajátos egyedisége. Az embernek az intelligencia az adóssága.

#15 Most miért hazudsz? Azt se tudod mi az a reinkarnációs hipnózis. Ez ugyanolyan, mint ha én azt mondanám, hogy az idők kezdete óta létezem. Pedig ez igaz. A világháború tetszett a legjobban, na meg ott van a jura kor, haláli volt! :D

2015. szept. 11. 09:33
 20/26 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy aki embernek hiszi magát az állat, aki meg állatnak hiszi magát az meg ember.

Szerintem valójában senki semmit nem tud.

Érezni tudunk, de az érzések meg azokra jellemzőek, akik tudják is használni.

Van aki meg pont arra születik, hogy az érzéseire van hagyatkozva.

Szerintem az állatok okosabbak az embernél ilyen téren mindenképpen.

2015. szept. 11. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!