Ti hisztek a Sorsban, illetve hogy ha valakit neked szánt akkor az a személy a "tiéd" lesz (szerelem)?
Igen, hiszek. De attól még nem lesz az "enyém". A Sors szeszélyes lehet több szemelyrol is szo van (akar mas eletekbol) es lehet az a bizonyos enyem-tied csak x idore szol es utana mindket embernek tovabb kell mennie. Es ott az egyen dontese, am felulirhatja a Sorsot, ami bar megmutatja, hogy egymasnak vagytok szanva, de ha mégsem jott el meg az idotok, akkor egyszeruen az egyik vagy masik szemely dontese elsodor egymastol benneteket.
Akit igazan neked szan, az marafni fog es amellett te is maradsz...egyszer:-)
Igen, hiszek a sorsban! Meg hiszek a Mikulásban is!!! :)
Továbbá hiszek a piramisjátékban, az ügyvédek tisztaságában, a jósnőkben és még sok marhaságban!
De abban is hiszek, hogy mindenki egyszer felnő! A kérdésed folytatása: hiszel a reinkarnációban? Előző életedben biztos már egy pár voltatok!
Kijózanítalak, ha szabad: porból lettél, porrá leszel. A halál előtt, halál után nincs semmi! Ezért inkább örüljél, hogy megtaláltad Őt, és éljetek teljes életet boldogan, míg (jön a kijózanítás) meg nem haltok!
Ebben az életben alkossatok valami maradandót, hogy mindenki jó szívvel gondoljon rátok!
Remélem nem sértően írtam, nem áll szándékomban, de láttam már ezt-azt, olyan embereket, akik a megmagyarázhatatlant akarták megmagyarázni. (Értelmetlen időpocsékolása a tartalmas rövid életnek)
Szóval az életet értelmes dolgokkal érdemes kitölteni, nem pedig üres locsogással.
üdv
Én a véletlenekbe hiszek. A sors a véletlenekből ered. Minden okkal történik, és a véletleneken múlik.
Saját példa: életem legjobb dolga egy egészen hihetetlen véletlen által következett be. Egészen biztosan a sors, és a véletlen játéka által ismertem meg a barátnőmet.. Mai napig a veletlen a legészszerűbb magyarázat az egészre. Leírom kicsit rövidebben a dolgot:
Én soha, de tényleg soha nem szoktam táncolni, de egy buliba gondoltam egyet, és elkezdtem.. Egyszercsak arra leszek figyelmes, hogy ott áll mellettem Ő.. Gondoltam táncolok vele egyet.. A tánc után elkezdtünk beszélgetni, amiből kiderült, hogy ugyanolyan gondolkodású, mint én, ízlésünk is megegyezik mindenben.. Konkrétan 2 perc alatt szerettem bele végtelenül.
Ha ez nem a véletlen, és a sors játéka, hogy csakúgy összehoz a semmiből egy olyan emberrel, akire mindig is vártam, akkor nemtudom mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!