Szerelem konkrét személy iránt mágiával?
Sziasztok! Annyira nem tudom ez melyik kategória ..nos nagyjából azért agykontrollos dolgokban jártas vagyok pl. rendszeresen végzek auratisztítást csakrákon meditálást ...rengeteg betegség elkerülhető ezek által tulajdonképpen minden betegség lelki eredetű valójában de a lényeg :)
van egy srác aki nagyon tetszik nekem már elég régóta 2 éve álmodozom róla a lényeg, hogy mielőtt kapnák oltásokat nem nem akarok rá semmivel hatni semmit vele nem szeretnék csak annyit, hogy kicsit felfigyeljen rám lehet a kisugárzásomon változtatni,hogy mondjuk egy konkrét személyt vonzzak tehát tetszek neki?:) tehát még egyszer magamat akarom változtatni, nem őt :) köszönöm előre is a válaszokat :)
ha "programozni" szót gondolom ugy érted hogy olyanná szeretnél válni ami neki tetszik. ez egyszerű. de azt csak akkor éri meg ha annyira szereted. azonban egy olyan sráccal jobban jársz aki miatt nem kell megváltozni.
és nem értem hogy ez a kérdés hogy kerül a mágiához ha csak magadat szeretnéd megváltoztatni.ha srácot az már más helyzet de igy nem nagyon értem.és igen sajna van tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!