Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelem konkrét személy...

Szerelem konkrét személy iránt mágiával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Annyira nem tudom ez melyik kategória ..nos nagyjából azért agykontrollos dolgokban jártas vagyok pl. rendszeresen végzek auratisztítást csakrákon meditálást ...rengeteg betegség elkerülhető ezek által tulajdonképpen minden betegség lelki eredetű valójában de a lényeg :)

van egy srác aki nagyon tetszik nekem már elég régóta 2 éve álmodozom róla a lényeg, hogy mielőtt kapnák oltásokat nem nem akarok rá semmivel hatni semmit vele nem szeretnék csak annyit, hogy kicsit felfigyeljen rám lehet a kisugárzásomon változtatni,hogy mondjuk egy konkrét személyt vonzzak tehát tetszek neki?:) tehát még egyszer magamat akarom változtatni, nem őt :) köszönöm előre is a válaszokat :)

2013. okt. 12. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak akkor érheted el, ha saját magaddal nagyon jó viszonyban vagy. Elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, próbálsz mindig kiegyensúlyozott és pozitív lenni, stb. Ha a környezeted felé ezt közvetíted, fel fognak figyelni rád. Talán még a célszemély is. :)
2013. okt. 12. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Végett aurabotoxot, karmaszörtelenítést és csakradajert.
2013. okt. 12. 17:57
 3/11 anonim válasza:
0%
Vetkőző szeansz. Ha jó tested van, akkor tuti a siker.
2013. okt. 12. 18:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Első válaszoló köszönöm a választ :)
2013. okt. 12. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
jézusom miért kell egyből mindent mágiával megoldani???először dobd be egy kicsit magad és ha nem jön be akkor probáld ujra és ha ezután se akkor a pali nem érdeklődik irántad. a mágiának ne legyen köze a szerelemhez mert abbol csak baj lesz.
2013. okt. 12. 19:30
 6/11 A kérdező kommentje:
de épp ez az hogy magadat programozom nem őt :) azt nem tenném :) amúgy honnan tudod így alapból a bajt? van valami tapasztalat? köszi előre is :)
2013. okt. 12. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:

ha "programozni" szót gondolom ugy érted hogy olyanná szeretnél válni ami neki tetszik. ez egyszerű. de azt csak akkor éri meg ha annyira szereted. azonban egy olyan sráccal jobban jársz aki miatt nem kell megváltozni.

és nem értem hogy ez a kérdés hogy kerül a mágiához ha csak magadat szeretnéd megváltoztatni.ha srácot az már más helyzet de igy nem nagyon értem.és igen sajna van tapasztalatom.

2013. okt. 12. 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:
igen nagyon szeretem és igen a programozásra gondolok :) magamat mindenképp ezt szeretném :)
2013. okt. 12. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
akkor válj olyanná amilyen ő szeretné hogy legyél.ezt nem tartom jónak de a cél szentesíti az eszközt.
2013. okt. 12. 21:43
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) írhatok privátot? szeretnék kérdezni valamit ha nem gond.:)
2013. okt. 13. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.