Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem erdekel a materalis vilag!?

Torgyan Endre kérdése:

Nem erdekel a materalis vilag!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet ,hogy 22 eves srac vagyok es nem erdekel az anyagi vilag , szeretek meditalni , szeretek gondolkodni az eleten , de nem erdekel a penz, munka, versenges , kinek nagyobb a f..a , tobbre tartok egy allati eletet egy emberenel , nem vagyok boldog pedig sokkal jobban elek mint masok ,legszivesebben aludnek ,kutyammal lennek egesznap . Azt tudni kell ,h apam nelkul nottem fel, nagyszulok nem elnek anyukam 55 eves vastagbel daganata van (gondolkodtam ,h kozrejatszik e ,de szerintem nem ) mindig foglalkoztatott miert vagyunk itt ? Mi iranyitja ezt az egeszet ? Sokszor kivulrol nezem a vilagot es nevetek azon ,h min tudnak idegeskedni az emberek . Miert nem lehet harmoniaba elni ? Utalom ezt a vilagot ahol mindenki csak megy robotol azert a sz..s papirert amire szamok vannak nyomtatva es semmibe veszik a masikat sot meg olnenek is erte , szanalom az egesz tarsadalom.Rajottem semmi nem er tobbet a lelkibekenel,imadok onzetlenul adni ,segiteni masokon(epp tegnap alltam meg egy audisnak hajnalba pesten segiteni)szoval ha tehetnem hatat forditanek ennek az egesznek es kikoltoznek egy tanyara ,onellatova tennem a tanyat es elnek nyugodtan . Lehuznak az emberek az eletrol ezzel a felfogassal ,errol a hatterhatalom tehet meg az uj vilagrend ? Vagy csak a sors ? Eskuszom a ha tehetnem olyan vilagba szuletnek ujra ahol az emberekben nincs onzoseg csak empatia es szeretet.Ilyen felfogasu lanyt keresek hosszutavra 😁 22/f
2015. aug. 6. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszból is látszik, hogy az emberek 90%-a birka.Észre sem veszik, hogy megtévesztve topognak a fosban, de ha esetleg mégis észrevennék, még tapsolnak is hozzá, nekik az is jó, mert a rendszer azt diktálja.Most erre mit lehet mondani....Ha ilyen a többség, aki nem is áhít egy másfajta jólétet, sőt semmiféle valós jólétet, önként akar igába vonulni, akkor ne várj változást.Csak az a baj, hogy az a pár normálisan gondolkozó is ezek miatt szívja meg.

"A pénz értékmérő".Aki ezt mondja, annak baromi nagy baj van az értékrendjével! Az azért még a birkák közül is sokan elismernék hogy a munkájuk nem annyit ér, amennyi alamizsnát az orruk alá dugnak fizetés címén.És ott a másik véglet, a havi milliókból élősködő semmittevő pondrók.Akik csak melegedni járnak a munkahelyre, meg felvenni a zsíros fizetést.Ilyenre is akad bőven példa.És az a sok gagyi áru, amit borsos áron árulnak és rekord gyorsasággal tönkremegy, az reális értéken lett eladva?Nem.Hát ennyit a pénz értékmérő voltáról.

2015. aug. 7. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:

hm, a reklám jó, de már foglalt vagyok :D :D :D

egyébként ajánlom neked szepes mária: vörös oroszlán című könyvét.

hamarosan majd melléd verődnek az ismerőseid odaátról, de ha tanácsra van szükséged akkor írj privátot.

2015. aug. 7. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Igazad van. A világ és a világ embere az anyag rabja és a káosszal/pusztulással kéjeleg.

A vallások is csak hazudoznak összevissza.

Önmagad mértéke te legyél és a saját mértékeddel mérj mindig és mindent, akkor nem tévedsz el. Találd meg önmagad!

2015. aug. 18. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudni érdemes, hogy az emberiség nagy része állati/félállati szinten van, mivel lefelé haladtukban elhagyták az emberi állapotot - ők gyakorlatilag menthetetlenek.
2015. aug. 18. 08:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Tehát, csak az ostoba hiszi azt, hogy egyik ember egyenlő aw másikkal.
2015. aug. 18. 08:59
 16/16 Kim Bo Mao válasza:

Ha én a helyedben lennék akkor fejleszteném a pszichikai és mentális képességeimet a meditáción át és megtanulnám irányítani a benső erőmet úgy, hogy kéz rátétellel enyhítsek anyám fájdalmain.

Szerintem teljesen normális, hogy kiábrándultál a társadalomból, sok ember gondol hasonlókra, mint te, sőt néhányan meg is próbálkoztak leválni és kis közösségben pénz nélkül élni (vettek páran egy nagyobb föld területet), de nem ment nekik mert éheztek sokszor, mert előtte nem tanulták meg hogy tudnák magukat fenntartani, élelmiszert tartosítani stb.

Egyébként az egyik nagy álmom, hogy majd egyszer vegyek egy telket és ott teljesen önfenntartó rendszerű házat építsek, és növényeket termesszek stb. Emiatt fogok építőmérnökire menni tanulni.

Egyébként meg vannak dolgok amik nem létezhetnének pénz nélkül. Például ott van a rendőrség. Persze szeretetben és békében nem lenne rá szükség, de most van, és ha nem lenne pénz akkor a rendőrök hogy szereznének ételt?...

A jelenlegi fejlettségi szintünkön még nem vagyunk rá készek, hogy pénz nélkül éljünk, egyszerűen nincs meg az az összetartás/szeretet/önzetlenség.

2015. aug. 26. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!