Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem erdekel a materalis vilag!?

Torgyan Endre kérdése:

Nem erdekel a materalis vilag!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet ,hogy 22 eves srac vagyok es nem erdekel az anyagi vilag , szeretek meditalni , szeretek gondolkodni az eleten , de nem erdekel a penz, munka, versenges , kinek nagyobb a f..a , tobbre tartok egy allati eletet egy emberenel , nem vagyok boldog pedig sokkal jobban elek mint masok ,legszivesebben aludnek ,kutyammal lennek egesznap . Azt tudni kell ,h apam nelkul nottem fel, nagyszulok nem elnek anyukam 55 eves vastagbel daganata van (gondolkodtam ,h kozrejatszik e ,de szerintem nem ) mindig foglalkoztatott miert vagyunk itt ? Mi iranyitja ezt az egeszet ? Sokszor kivulrol nezem a vilagot es nevetek azon ,h min tudnak idegeskedni az emberek . Miert nem lehet harmoniaba elni ? Utalom ezt a vilagot ahol mindenki csak megy robotol azert a sz..s papirert amire szamok vannak nyomtatva es semmibe veszik a masikat sot meg olnenek is erte , szanalom az egesz tarsadalom.Rajottem semmi nem er tobbet a lelkibekenel,imadok onzetlenul adni ,segiteni masokon(epp tegnap alltam meg egy audisnak hajnalba pesten segiteni)szoval ha tehetnem hatat forditanek ennek az egesznek es kikoltoznek egy tanyara ,onellatova tennem a tanyat es elnek nyugodtan . Lehuznak az emberek az eletrol ezzel a felfogassal ,errol a hatterhatalom tehet meg az uj vilagrend ? Vagy csak a sors ? Eskuszom a ha tehetnem olyan vilagba szuletnek ujra ahol az emberekben nincs onzoseg csak empatia es szeretet.Ilyen felfogasu lanyt keresek hosszutavra 😁 22/f
2015. aug. 6. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Hát azért megjegyezném, hogy a pénz nem csak papír rajta számokkal, hanem egy értékmérő eszköz. Úgyis felfoghatod, hogy étel/lakhatás/víz/szórakozás, tehát az élet alapvető szükségletei. Valamint gyűlöletet érezni szavaidban a társadalmunk iránt. Mindenki azt állítgatja (főként fórumokon), hogy a társadalmunk romlott, azonban mindig fel lehet fedezni azokat az embereket, akik ezeknek az állításoknak messze ellentétét mutatják (és rengeteg ilyen ember van). Szóval szerintem nem a társadalom ellen kellene lenni, hanem inkább mellette és próbálni segíteni abban, hogy minél jobb legyen...
2015. aug. 6. 14:39
 2/16 anonim ***** válasza:

Anyádnak Jobbulást kívánok, de mit akartál ezzel a kérdéssel? Felőlem mehet már most a tanyára. Nem foglak visszatartani. :D

"22 eves srac vagyok es nem erdekel az anyagi vilag , szeretek meditalni , szeretek gondolkodni az eleten , de nem erdekel a penz, munka, versenges , kinek nagyobb a f..a , tobbre tartok egy allati eletet egy emberenel , nem vagyok boldog pedig sokkal jobban elek mint masok"

Ha nem vagy boldog mégse élsz jobban, mint mások. Sok munkanélkülit sem érdekel a munka. Pont, mint téged. Meditálni pedig annyit meditálhatsz, amennyit akarsz. Nem nagyon érdekel. :D

2015. aug. 6. 14:46
 3/16 E1D1E válasza:
100%

Hát öcsém! Sajnálom édesanyádat, Jobbulást kívánik neki!

Te pedig jól látsz dolgokat, de nem látod át a rendszert.

Az addig király és szuper, hogy ilyen természeti dolgokat szeretsz és hogy le se szarod a világ bajait.

Ott kezdődhetnek a problémák amikor majd később felteszed a kérdész magadnak: Én megtettem mindent annak érdekében, hogy ezt, vagy azt elkerüljem? vagy ezt megyszerezzem?

Ha ezt teszed amit leírtál, el fogsz szakadni a civilizációnktól és elsuhan melletted a világ.

Erre megoldás lehet ha átértékeled a rendszert!

Mi a munka? Az ember manapság azért megy dolgozni, hogy cserébe pénzt kapjon és abból megéljen. Sokan ezt szenvedésként élik meg, de a valóság az, hogy az emberek többsége nem abban dolgozik amihez ért vagy amihez tehetsége van: ez olyan mintha fognál egy gepárdot meg magadat és azt mondanád "én olyan gyorsan akarok futni mint ez az állat" és átraknád a lábait a te lábaid helyáre. az lenne az eredmény, hogy se te se a gepárd nem tudnátok járni -> bár a konstrukciók megfelelőek de csak a saját környezetükben életképessek!

Találj egy helyet magadnak ahol te másokkal ellentétben a "hobbi"-dért kapnád a fizetésedet.

Ha pozítívan álsz a világhoz, a világ is pozitív lessz veled és minden úgy fog alakulni ahogyan azt te elképzelted.

Az a lány is valóra fog vállni csak olyan helyehen kell mozogni ahol ő is mozog. A szobádban max az álmodban láthatod, az meg elég megfoghatahtlan.

Volt nemrég egy könyv amit megcsináltak filmben is, sokat segíthet neked is ha megérted: A titok

2015. aug. 6. 14:54
 4/16 A kérdező kommentje:

1: De ,mèrt kell ,hogy ez legyen az ertekmero eszkoz , szamomra nem ertek hanem egy olyan dolog amivel rabszolgasorsba dontenek eleteket , alapjaraton rossza a rendszer 1% kezeben van a vilag penzenek 99% , szerintem nem helyes es ezert nem jelent szamomra semmit,ha van penzed megtobbet akarsz utanna jon a hatalmi vagy es utanna mar minden mi termeszet ellenes semmi mas csak baj ha innentol valaki azt mondja ,h jo a penz akkor rahagyom.

2. -.-

3. Koszi

2015. aug. 6. 16:02
 5/16 ktk312 ***** válasza:

Van egy könyv a címe személyiség típusok. Olvasd el az ötöst. Hasonlóan gondolkodunk szóval szerintem te is az vagy, azt hiszed h a gondolkodás, ami előre visz, de ha nem elszakadsz a társadalomtól. Át kell vinned a gyakorlati életbe.

Jó szórakozást hozzá :)

2015. aug. 6. 16:14
 6/16 anonim ***** válasza:
De téged nem igazán kell érdekeljen, hogy kinek hány százalék vagyon van a kezében. Ráadásul ez az 1% is nagyon kamugyanús. Ha meg igaz is, akkor ezek fiktív vagyonok, amik nem játszanak a gazdasági életben. Összességében neked azzal kéne csak foglalkoznod, hogy Neked és a családodnak esetleg az országodban élőknek megfelelő fizetésük legyen. Ezért tény és való, hogy küzdeni kell, de ez így természetes és törvényszerű...
2015. aug. 6. 16:32
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

Inkább csak lusta vagy.

A pénz megléte pedig szükséges, lehetne kagyló is a cserealap (vagy kecske, teve), de akkor azzal lenne bajod, akinek több kagylója van. De miért? Mert több van neki, mint másnak, és van olyan, akinek semmije sincs? Igazságtalannak érzed? Inkább az lenne felháborító, ha mindenkinek ugyanannyi lenne, és amíg valaki hajt, kidolgozza a belét, ugyanannyit kapna, mint aki egész nap csak heverészik és alszik.

2015. aug. 6. 20:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Ilyen felfogású lány vagyok, csak 20 évvel idősebb :)

De nyugtasson meg a gondolat, nem vagy egyedül a felfogásoddal.

2015. aug. 6. 21:23
 9/16 janka hunor válasza:

Én is pont igy vagyok,és ellegem van az anyagból,időből,az egész 3-dés villágból,és a megtésztéseiből,és a rendszerből.

Szerintem probálj minél többet tenni ,és probáld megoldani a karmádat,a többi ne érdekeljen.

Szerintem foglalkozz a tudatos álmodással,ott sokat meg tudsz.

2015. aug. 6. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
hm nem rossz gondolatok kedves kérdező. nálam annyi a különbség hogy én nem költöznék ki tanyára. én inkább magát az anyagi létet szeretném elhagyni. úgy érzem hogy bezártak ebbe a testbe és tehetetlen vagyok pedig sokkal többre lennék képes. az elmém szárnyal de mégis le vagyok láncolva.. respect tesa, anyudnak jobbulást!
2015. aug. 7. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!