Félsz a haláltól?
"A kvantumfizikusok azzal igazolják magukat, amit nem ismernek."
Úgy beszélsz, mintha a számítógépeket, az elektronikát mindig is ismertük volna, no meg sorolhatnám. Szerinted az ember ezt mindig is tudta, ismeretlen volt, nem de?
És a kérdésedre válaszolva, nem félek, bár természetes a pánik, hogy vajon mi lesz, de az anyagot nem lehet megsemmisíteni, csak hozzáadni, vagy csökkenteni, ezért létezni fogsz, csak más szubsztanciában, apró atomokban. Viszont, ha közömbösen fogod fel a dolgokat, akkor nincs ok a pánikra. Lesz, ami lesz. A tudósok ilyen tempóval, amilyennel most haladunk, szerintem könnyen feltárják ezt az életkialakulása óta tartó problémát. Bár kitudja, addig is élvezzük az ittlétet.
Nem félek a haláltól. Hogy miért nem?
Arra gondolok, ugyanaz lesz, mint születésem előtt.
Ilyenkor mindig előjön a legkorábbi gyerekkori emlékem.
Előtte semmilyen emlékem nincs. Se fájdalom, se öröm.
Nem tudom hogy volt-e előző életem, és azt sem tudom hogy lesz-e következő.
Arra koncentrálok, hogy pozitív dolgokat hozzak ki mindenből. Ha már egy nevetés vagy mosolyt kitudok csalni másokból, úgy érzem elégedett vagyok.
Nem tagadom néha a stressz nagyon kockára tesz, ilyenkor nem tudok a jó dolgokra koncentrálni. Viszont próbálom ellensúlyozni azzal, hogy arra gondolok: minek aggódni ? Miért élném le aggodalommal az életem?
Nem könnyű az élet, de próbálok mindenből a legtöbb pozitív érzelmet kihozni.
Joker 2.0-nak:
"A kvantumfizika sokkal inkább egy filozófiai ágazat, mint tudomány. Eddig semmit se igazolt, csak felesleges igazolhatatlan jóslatokban bocsátkozik. A kvantumfizikusok azzal igazolják magukat, amit nem ismernek."
- Lehet sokmindent megeltel ahogy irtad, de hogy a kvantumfizikahoz semmit sem ertesz ay biztos! Hogy legkozelebb ne hozd magad ilyen kellemetlen helyzetbe, ajanlom nezz utanna a ketres(bocs nincs ekezet, mind a 2 "e" ekezetes) kiserletnek.
Kozel sem elmeleti, hanem kiserletekkel igazolt tenyekrol beszelunk.
Dehogy vilagosabb legyen, itt egy video is ami szajbaragosan elmagyarazza a kiserlet menetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!