Honnan tudom, hogy hányadik életemet élem?
Figyelt kérdés
Na és miért pont ezt "élem meg" vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Nem vagyok jártas ebben a témában, szeretnék értelmes választ kapni, ha erre lehet egyáltalán.2015. máj. 30. 07:27
11/13 anonim válasza:
minden életünkben fejlődünk, és ahova fejlődtünk azt visszük következő életünkbe. ezért van az hogy valaki már kicsi korában bölcs és képes a feltétel nélküli szeretetre. szóval szerintem minél bölcsebb és minél jobban tud szereteted adni valaki annál több élete volt már elötte. (ez az én elméletem, lehet róla nyugodan véleményed és el is mondhatod csak légyszi kultúráltan)
12/13 anonim válasza:
Őszintén szólva, ha keresztény vagy, akkor nincs semmilyen újjászületés...ezt keresd a hinduknál (Y)
13/13 anonim válasza:
Ezt pontosan nem tudhatod, azt viszont igen, hogy mennyire öreg és tapasztalt lélek lehetsz.
Ha zavarnak téged a zsúfolt, zajos helyek, a rohanó emberek, ugyanakkor nem érdekel különösebben a pénz, viszont szívesen vagy egyedül és elmélkedsz a világ dolgairól, vagy csak úgy "vagy" a természetben és akár órákig is képes vagy csodálni a szépségét, akkor már bölcs ,öreg lélek lehetsz
Persze, nem feltétlenül kell ilyennek lenned, de a fent leírtakat biztos jeleknek tekintheted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!