Spirituális gyermekáldás?
Figyelt kérdés
Szeretnék valakitől segítséget kérni,aki látja a leszületni vágyó lelkeket. Szeretném tudni,hogy hányan szeretnének leszületni hozzám? Fiúk,lányok? Mikor? Válaszokat előre is köszönöm! :)2015. máj. 20. 22:43
11/17 A kérdező kommentje:
Én nem állítottam,hogy értek hozzá! A sebész meg ez két különböző dolog. Feltettem egy kérdést hátha valaki tud válaszolni!! Aki nem tud,az az ő baja,nyilván az enyém is,hogy nem merültem annyira bele ezekbe a dolgoka,hogy tudjak magamnak válaszolni.
2015. máj. 21. 17:45
12/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát!! Mindenki a maga tudása alapján válaszolt. :D
2015. máj. 21. 17:53
13/17 A kérdező kommentje:
2015. máj. 21. 18:01
14/17 anonim válasza:
Ha szeretnél babát, szívesen megáldalak gyermekáldással!:)
15/17 A kérdező kommentje:
Rendben Lucifer666!!! De egy valamit meg kell ígérned!!! Hogy tudsz kisfiút csinálni! :D :D :D
2015. máj. 21. 18:57
16/17 anonim válasza:
elveszett a válaszom az éterben, ezért újra kiírom (rövidítve)
ááá tulennyá tamamij tivává ojjé ojjé
megvannak áldva nem lesznek szifiliszesek 5 hónaposan
Mivel eltűnt a válaszom, most nincs árengedmény, sőt emeltem a díjat.
Fizetendő: 75000 Ft+áfa+szállítási költség.
Ha nem fizetsz, visszavonom az áldást és megátkozom őket. + téged is ebola vírussal.
17/17 anonim válasza:
ja és mint már mondtam mind a 4 lány lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!