Mivel apám a sitten van lehet, hogy én is a sorsára fogok jutni?
Fejlődjél, tudatosodjál. Mostmár tudod, mi juttat oda, azaz, mit ne csinál. A rossz példa is példa. Csak rajtad múlik senki máson. A döntéseket te hozod, bármikor mondhatsz nemet, ha kell.
Te tudsz változtattni magadon. Ha tudod, hogy törvényt sértesz, akkor miért teszed? Nincs a véredben, ez nem igaz. Mindenki igaz, és búntelenül születik.A te döntésed, hogy önző vagy, beletörödsz, vagy javítasz rajta. Mindenkinek van hibája. Már a javulás útján vagy, mert felismerted min kell változtadnod. Mennyien vannak akik fel se ismerik....
Az hogy az ősők miatt megszólnak, hát ezt sokan megkapják, akik alkoholista....
Az a bunkó aki rád kivetíti az apukád viselkedését.
Maradj meg becsületben, mert nagyon is jól tudod mit szabad, és mit nem.
Apádat okolni, mert hackerkedés miatt... Hárítani a dolgokat, Ez csak a pusztulásba visz.
Elég ronda dolog . Őseidnek semmi köze ehhez.
Az élet mindenkit a földre küld,vagy így, vagy úgy. Az a kérdés, hogy fell tud-e az ember állni, vagy könnyebb a földön maradni, és okolni az ősőket, a véremet, a ....
Mert fegyvert fogd rád az apád, hogy bizony, ezt megteszed?
Úgyan már. Te döntöttél így. Pontosan tudtad mi a következménye, akkor?
Nem kapsz felmentést, mert ráfogod másra.
Mint mondtam légy becsületes, hozd meg a helyes döntést.
A hazug nyelvekre meg ne adjál. Az emberek 98 %-ban, azon vannak hogy bukjunk el. Úgyse fog sikerűlni, ilyen, meg olyan vagy. Na a vér nem válik vízé...
Az a kérdés, hogy rájuk hallgatsz, vagy magadra. Senki se ígérte, hogy az élet könnyű. Aki becsületes, sokszor ő harcol a legjobban, hogy megmaradjon. Bizony sok nemet kell mondani.
Az életed felől te döntesz, senki más.
J ügynök:
Akkor ezért van ilyen nagy szád itt a GYIK-en?
Már értem, hogy miért vagy ilyen söpredék.
Ha akarod, akkor olyan leszel, mint az apád. Csak te rajtad múlik!!!
Mindenki magának dönti el, hogy merre halad az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!