Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Egy férfi azt...

Mit jelenthet? Egy férfi azt mondta nekem, hogy ő az apám.

Figyelt kérdés

Egy férfi, akit csak futólag ismerek, a korát sem tudom pontosan, de kétlem, hogy apukám korabeli lenne, fiatalabb, és én sem apaként, hanem férfiként néztem rá.

Álmomban beszélgettünk és azt mondta, hogy ő az apám.

Én 30 éves vagyok, ők kb. 45 lehet. Szóval semmiképpen sem jutna eszembe, hogy ő az apám. Egyébként meg nagyon hasonlítok apukámra külsőleg is, belső tulajdonságokban is. Szóval biztos, hogy ő az apukám :)

De miért álmodhattam ilyet? Olyan fura volt. És amikor ilyen fura érzés, akkor általában jelent valamit az álmom. De most nem tudok rájönni, hogy mi lehet.

2015. jan. 6. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Te vagy Luke Skywalker?
2015. jan. 6. 11:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Ne már, ez komoly kérdés!
2015. jan. 6. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy álmodtad. Marha komoly.
2015. jan. 6. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
"akit csak futólag ismerek" -ilyenkor az van, noha felszínes az ismeretség, de futólag benned egy érzés keletkezett, nem tudatosan, tudat alatt, "mintha az apám len", vagy ilyesmi. Az álomban ezeket a félig tudatos, vagy nem tudatos érzéseket dolgozzuk fel, nem racionális tudattal, mert az pihen. Remélem, segítettem.
2015. jan. 6. 13:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4.! Végre egy normális válasz! :)
2015. jan. 6. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Ő sem a kérdésre válaszolt, csak elmondta, nem kell álmokra alapoznod. Tehát nem kell komolyan gondolni ezeket.
2015. jan. 6. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
#6- a kérdésre válaszoltam, és indokoltam, hogy kell értelmezni. Igenis van jelentősége foglalkozni az álmaimmal, hiszen az is az én tudatom tartalma. Vannak jelentéktelen álmok,vannak, amelyek fontosabb üzenetet hordoznak, arról a tartományról, amiről éber tudatállapotban nem "tudunk". És Jung szerint vannak mitologikus álmok is, a kollektív tudattalanban :) Magunk tudjuk legjobban megérteni is, a pszichológusok csak segíthetnek.
2015. jan. 6. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Jézusom... szerintem aki ennyire ezoterikus jellem, az csupán álmodozó. Nem normális valamilyen szinten.
2015. jan. 6. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:
mi a baj előző? melyik részével nem értesz egyet? az a TE tudatod,aki éjjel az álmot látja? miért mindegy? nincs kontinuitás az alvó és a ébrenléti állapotod közt? Jung nem volt azért teljesen hülye, sokat ír az álmokról.
2015. jan. 6. 17:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem vagyok ezoterikus, a legtöbb álmom nem jelent semmit, viszont időnként igenis van jelentése. Nem véletlenül érzem, hogy ez most valami más, erre oda kell figyelni. Ha valakivel még nem történt ilyen, biztosan nem tudja elképzelni, de attól még nem kell leszólni másokat. Ha meg valakit nem érdekel ez a téma, akkor ne jöjjön ide.
2015. jan. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!