Szerintetek ez valami karmikus dolog?
Nyáron megismertem egy lányt.Amikor megláttam,olyat éreztem,mint még soha.Az cikázott át a fejemen,hogy "Ő az!Megtaláltam!"Nem bírtam levenni róla a szemem.Úgy tűnt,hogy őt is "megütötte" valami.Ezt nem tudom megmagyarázni,csak éreztem.Mosolyogtunk egymásra,aztán elpirultam.A következő alkalomkor is ugyanez volt.Valahogy ismerősnek tűntek a mozdulatai,a vonásai...Még most is olyan érzésem van vele kapcsolatban,mintha magamat látnám,csak lányban.Ahogy rám néz...Egy-két másodpercig bámul és elpillant.Amikor meglátom,majd kiugrik a szívem,elpirulok,tiszta ideg leszek.Azt vettem észre,hogy ő is érez valamit,mert olyan fura lesz a tekintete,amikor meglát.Szinte sugárzik felém az aurája,mintha a lelkeink súrolnák egymást,úgy érzem.Amikor megtörténik egy ilyen egymásra nézés,egyértelműen érzem,hogy mi összetartozunk.Nincs kétség bennem,hogy Ő lesz az Igazi.(Én hiszek benne.)Ezt csak én érzem,vagy ő is?Nem hiszem,hogy ennyi jelzés ellenére ne érezne irántam semmit.Van alapja,amit írok,mert vagy 100-szor tapasztaltam ezeket,amikor találkoztunk,nem képzelem be.
Beszélgettünk,és beleszerettem a személyiségébe.Úgy éreztem,hogy kedvel engem,az első hetekben sokat dumáltunk.
Szexuálisan nem vonz annyira.Az a baj,hogy barátja van,de amikor az utcán meglátnak engem,kicsit zavarba jön,s mintha elgyengülne kicsit.Máskor pedig elkapja a tekintetét,ha ránézek,és többször tapasztaltam,hogy csak egy tized másodpercre gyorsan rám nézett oldalról.
Mi ez akkor?Volt már így valaki?
(Bocs,hogy hülyén fogalmaztam,csak gyorsan leírtam,ami az eszembe jutott.)
Szép a szerelem. :D
Lehet előző életedben ő volt a feleséged, akit elszakítottak tőled.
De megeshet az is, hogy ugyanazokat az energiákat hordozzátok, és ezért érzed ezt.
Vagy csak tetszik neked.
De egyébként ezt ő is érzi. :)
Amit Legoman ír, az csak egy a lehetőségek közül.
Ha mindenáron karmikus hátteret keresel, az sem lehetetlen, hogy előző életedben (már, ha lett volna!) rosszul bántál azzal, aki most érzelmileg kiválasztottad és karmád vele akar büntetni! Tudod, lakva ismerszik meg a másik...
De ilyen hülye kérdésre nem lehet mit válaszolni!!!
Ez teljesen logikus: Te is tetszel neki és ő is tetszik neked nincs itt semmi aura meg karma!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!