Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző életemet hogy tudom...

Előző életemet hogy tudom megfejteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy kis sejtésem hogy ki lehettem,és ha még is ő lehettem akkor elég nagy dolog lesz az.Hogy tudnák megbizonyosodni arról hogy ki lehettem? De valami komoly dolgot szeretnék,nem ilyen random sorsoló oldalt vagy ilyesféleséget.

2015. márc. 7. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Hipnózis . Egyszer megtörtént hogy saját magamat visszarepítettem egy normális relaxációs hipnózissal. Ez egy aplikacio volt a mobilomon. És láttam magam. Hogy hogyan haltam meg. Felkerestem a googlon a lzt amit láttam magam körül. Kiderült higy az a hely Írországban van. Soha nem voltam ott meg nem is érdekelt az az ország tehát kizárható hogy fantázia volt
2015. márc. 8. 09:10
 12/20 anonim válasza:
Én úgy todom,hogy meditállásalbis el lehet érni,de az ilyeneket,nagyon hosszú idő megtanulni,nyugalom és rengeteg idő kell hozzá,ami sajnos nem nagyon van.....Úgyhogy hosszú idő,de más vallásokban,más helyeken,mint Tibetben meg tudják csinálni állítólag,nagyon nehéz......
2015. márc. 8. 09:29
 13/20 anonim ***** válasza:
38%

Egyszer élünk legalábbis ebben a testben.

Regressziós hipnózis.

Az igazság odaát van.(ezért ment ki annyi magyar Londonba)

Fox Mulder

2015. márc. 8. 09:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Úgy tudod megfejteni, hogy a jelen életedet, körülményeidet, ismerőseidet, adottságaidat és lehetőségeidet számbaveszed, önmagad valós lényének kibontakoztatására törekszel, és ha felismered helyedet a világban, tudni fogod, ki is voltál korábban.

Nem fontos azonban, hogy ki voltál, csak a hiúságod kíváncsi milyen társadalmi eliserést tudhattál magadnak. Az előző életedből, csak egy dolog fontos, mi az ami miatt nem elégedtél meg az előző életeddel, és ismét próbára tetted a szabad akaratodat.

2015. márc. 8. 22:43
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
van valami szivárvány-technika noiportálon olvastam egyszer, most nem keresem meg, bocsi:D Ja de várjá, inkább leírom, amúgy ki még nem próbáltam; kényelembe helyezed magad, elképzelsz egy szivárványt csukott szemmel, elképzeled, h először odamész a piroshoz, mikor belelépsz a piros színbe ,akkor ott minden piros, meg többi színen is végig kell menni, és hát többit nemtom róla, de vki nagy betűvel odaírta alá, h tetszik neki, de én még nem próbáltam ki, de biztos van benne valami
2015. márc. 8. 22:52
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Mit akarsz "megfejteni" előző életedben?

Azt már leélted, megélted, vége!

Ha annyira foglalkoztat előző életed, nem jut idő a mostani megélésére, mélyebbre süllyedsz, a következő inkarnációd a mostaninál rosszabb életet fog adni!

.

"...ki lehettem,és ha még is ő lehettem akkor elég nagy dolog lesz az."

Sejtésed nincs, csak vágyad!

Ha tényleg nagy ember voltál előző életedben, akkor valamit nagyon eltoltál és mélyre süllyedtél, hogy itt kell kérdést feltenned!

2015. márc. 9. 04:55
 17/20 jani54 ***** válasza:
Szia! Én a számmisztikából tudtam meg hogy az elöző életemben mi voltam és hihető a dolog a könyvesboltban megtudod venni a könyvet és ott leirják a dolgokat,sajnos a könyvemet kölcsön adtam és nem kaptam vissza a mai napig sem és nemis fogom majd veszek egy ujjat! Persze a mának élünk de vannak dolgok amit szeretnénk megtudni igyis fejlődünk!Az ezoterika érdekes világ de a telefonos hmm csalásnak ne dölj be és persze a Netesnek se!Egy könyv sokat leir!!! csá jani57 :)
2015. márc. 9. 10:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Mit számít az hogy előző életedben ki voltál? Az a fontos most ki vagy. Azt derítsd ki.

2015. márc. 10. 23:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Ebben az előttem szólóknak teljesen igaza van. Arra kell rájönnünk életünk során, lehetőleg minél előbb, hogy ebben az életünkben mi a feladatunk, vagy, hogy mit kell megtapasztalnunk, elérnünk, megtanulnunk.

Nincs értelme egy másik, előző életünkön rágódni, halálod után úgyis egyből mindent ÚJRA megtudsz.:)

Egyébként a lelkek világában nincs idő, minden most történik, igazából nem előző, és jövendőbeli életeink vannak, hanem párhuzamosak!

2015. márc. 12. 15:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg is vert az Isten nem is kissé,amilyen betegségem meg életem van.
2015. máj. 4. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!