Előző életemet hogy tudom megfejteni?
Egyszer élünk legalábbis ebben a testben.
Regressziós hipnózis.
Az igazság odaát van.(ezért ment ki annyi magyar Londonba)
Fox Mulder
Úgy tudod megfejteni, hogy a jelen életedet, körülményeidet, ismerőseidet, adottságaidat és lehetőségeidet számbaveszed, önmagad valós lényének kibontakoztatására törekszel, és ha felismered helyedet a világban, tudni fogod, ki is voltál korábban.
Nem fontos azonban, hogy ki voltál, csak a hiúságod kíváncsi milyen társadalmi eliserést tudhattál magadnak. Az előző életedből, csak egy dolog fontos, mi az ami miatt nem elégedtél meg az előző életeddel, és ismét próbára tetted a szabad akaratodat.
Mit akarsz "megfejteni" előző életedben?
Azt már leélted, megélted, vége!
Ha annyira foglalkoztat előző életed, nem jut idő a mostani megélésére, mélyebbre süllyedsz, a következő inkarnációd a mostaninál rosszabb életet fog adni!
.
"...ki lehettem,és ha még is ő lehettem akkor elég nagy dolog lesz az."
Sejtésed nincs, csak vágyad!
Ha tényleg nagy ember voltál előző életedben, akkor valamit nagyon eltoltál és mélyre süllyedtél, hogy itt kell kérdést feltenned!
Szia.
Mit számít az hogy előző életedben ki voltál? Az a fontos most ki vagy. Azt derítsd ki.
Ebben az előttem szólóknak teljesen igaza van. Arra kell rájönnünk életünk során, lehetőleg minél előbb, hogy ebben az életünkben mi a feladatunk, vagy, hogy mit kell megtapasztalnunk, elérnünk, megtanulnunk.
Nincs értelme egy másik, előző életünkön rágódni, halálod után úgyis egyből mindent ÚJRA megtudsz.:)
Egyébként a lelkek világában nincs idő, minden most történik, igazából nem előző, és jövendőbeli életeink vannak, hanem párhuzamosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!