Szerintetek mi ez? Mozarthoz közöm volt?
"Kérlek, csak olyanok írjanak, akik hisznek ebben."
Szerinted ezzel a megközelítéssel megtudod valaha is az igazat?
Ez olyan, mintha azt írnám: Szerintem 5x5=326. Kérlek, csak olyanok írjanak, akik hisznek ebben. Aztán csodálkoznék, ha matekdogámra egyest kapnék.
Lehet hogy az vagy de ez velem is így sokszor történek velem is ilyen dolgok , álmok .
De ha visszanézed a családfádat ( kb Mozart születéséig ) akkor minden kiderülhet . Bár ha jól emlékszem Mozartnak 2 gyereke élte meg a felnőttkort és abból egyikőjük sem örökölt Mozart tehetségéből
Csaj vagy kérdező?
Akkor te dilis vagy!
Amúgy a ,,zenedébe" :DDD áááááá ezen behaltam.
Szerintem kérdező ne szívj annyit, vagy menj orvoshoz, mert agyi bajod van.
Kérdező. Lehet hogy Mozart reinkarnációja vagy, de vedd figyelembe, hogy az már egy elmúlt élet, és azt a zsenialitást ugyan magadban hordozod, mégsem tudod annyira kiaknázni, mint akkor, amikor az volt az életfeladatod, hogy zenét írj.
De egy dolgot nagyon jegyezz meg! Mindig lesznek a válaszolók között szabadkőművesek, akik azért járnak ide, hogy elfelejtessék az emberekkel a valóságot, hogy aztán kedvükre manipulálhassák őket. Hidd el volt már párhoz "szerencsém". És azt is megbízható forrásból tudom, hogy az ember 7 éves koráig emlékszik előző életére.
"És azt is megbízható forrásból tudom, hogy az ember 7 éves koráig emlékszik előző életére."
Mesélj nekünk, mi az a megbízható forrás?
Mozart reinkarnációja biztos nem vagy, mert azt Michael Jacksonnak foglalták le. A web dinkább fele már "tudományosan" ki is elemezte.
De lehetsz valaki hozzá közelálló. Mondjuk a kutyája (ha volt neki). Salzburgi lámpaoszlopokkal hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!