Szerintetek mi ez? Mozarthoz közöm volt?
Kulturál és szives figyelmeztetésed megfogadva, átfogalmazom válaszom.
.
Amennyiben Mozart reinkarnációjának képzeled magad, vedd figyelembe:
"Wolfgang érdeklődését hamar felkeltette a zene, gyakran töltött hosszú órákat a zongora mellett, terceket keresgélt a hangszeren, és mindig nagy örömére szolgált, ha ezekre rátalált. Mindössze négyéves volt, amikor apja elkezdett neki kisebb zongoradarabokat tanítani. Nannerl szerint öccse egy óra alatt megtanult egy teljes szonátát, fél óra alatt pedig egy menüettet."
Idézet innen:
Mozart 6-7 évesen királyi udvarban adott koncertet, nem pedig akkor tanulta meg az első zongoradarabot.
.
"...pedig se rádiót, se semmit nem hallgattam addig (6 éves voltam kb.)"
Ezt meséljed talán másutt, hogy 6 éves korodig rádiót sem hallottál!
.
"...7 évesen komponáltam egy művet, azóta ezt csinálom."
Mindegy, hol élsz, keresned kell egy hozzáértő zenészt, aki véleményezi szerzeményed. Ha más nincs, az iskolai énektanárod.
.
Szerintem nincs reinkarnáció, de ha van és te tényleg Mozart újjászületettje vagy, harag és rosszindulat nélkül azt kell írjam: előző életedben zeneileg fejlettebb voltál!
"Nagyon ragaszkodom Salzburghoz, nem tudom miért."
Mozart kifejezetten gyűlölte Salzburgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!