Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mik az egyértelmű jelei...

Mik az egyértelmű jelei annak, hogy idős lélek lakik/él valakiben? Hány inkarnáció után érezheti magát valaki így már egészen fiatalon (ha materialista szemmel nézzük, biológiailag kb. húszon évesen vagy még korábban)?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan erre van-e valamilyen bizonyíték, és ha igen mik azok?

Nekem nem egy idős ember mondta már kora gyerekkoromban hogy könnyedén tudtak velem szót érteni nem úgy mint más korombeliekkel és alapról idősebbekkel is barátkozom; és furcsának találták a korosztályomnál szokatlan komolyságot valamint higgadtságot.

Már gyerekkoromban is igyekeztem a bandázásokból, klikkekből kimaradni, és nálam sosem volt meg az az igazi lázadós korszak (viszont kiálltam magamért ha kellett), egész nyugodt a mai napig az életem és nem bántam meg hogy így lett.

Volt pár gyerek egy-két éve akikkel simán el tudtam komolyabb témákról beszélni... Mintha a lélek nem megfelelő testben létezne vagy egyszerűen az évek száma nem lenne egyenesen arányos a biológiai idősödéssel.

Miért érzem néha úgy mintha fordítva idősödnék (na nem biológiailag...)? Nem mondom hogy boldogtalan gyerekkorom lett volna egyszerűen csak az a megérzésem hogy engem NEM érdekelnek az önző dolgok, a pénzhajhászás (viszont a minimum megélhetéshez ugye kellenek az anyagiak) és a szórakozás :S

KOMOLY VÁLASZOKAT HA LEHET.... Jöhet privátban is. Köszönöm.

26/N

2015. febr. 7. 08:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
72%
2015. febr. 15. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!