Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mik az egyértelmű jelei...

Mik az egyértelmű jelei annak, hogy idős lélek lakik/él valakiben? Hány inkarnáció után érezheti magát valaki így már egészen fiatalon (ha materialista szemmel nézzük, biológiailag kb. húszon évesen vagy még korábban)?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan erre van-e valamilyen bizonyíték, és ha igen mik azok?

Nekem nem egy idős ember mondta már kora gyerekkoromban hogy könnyedén tudtak velem szót érteni nem úgy mint más korombeliekkel és alapról idősebbekkel is barátkozom; és furcsának találták a korosztályomnál szokatlan komolyságot valamint higgadtságot.

Már gyerekkoromban is igyekeztem a bandázásokból, klikkekből kimaradni, és nálam sosem volt meg az az igazi lázadós korszak (viszont kiálltam magamért ha kellett), egész nyugodt a mai napig az életem és nem bántam meg hogy így lett.

Volt pár gyerek egy-két éve akikkel simán el tudtam komolyabb témákról beszélni... Mintha a lélek nem megfelelő testben létezne vagy egyszerűen az évek száma nem lenne egyenesen arányos a biológiai idősödéssel.

Miért érzem néha úgy mintha fordítva idősödnék (na nem biológiailag...)? Nem mondom hogy boldogtalan gyerekkorom lett volna egyszerűen csak az a megérzésem hogy engem NEM érdekelnek az önző dolgok, a pénzhajhászás (viszont a minimum megélhetéshez ugye kellenek az anyagiak) és a szórakozás :S

KOMOLY VÁLASZOKAT HA LEHET.... Jöhet privátban is. Köszönöm.

26/N

2015. febr. 7. 08:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Valószínű idős lélek vagy, igen. Én nagyon öreg vagyok, ezért is különbözök nagyon sok mindenben a többi embertől, talán nagyképűnek hangzik, de lenézem a legtöbbet.
2015. febr. 8. 00:18
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

'A lélek mindig a megfelelő testben van. '

A test egy zacskó? Mi a fszom?!

2015. febr. 8. 16:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lélek halhatatlan, mikortól számít idősnek?
2015. febr. 8. 21:55
 14/21 anonim ***** válasza:
42%

Előttem hozzászóló: Sajnos nem halhatatlan a lélek, csak ezt titkolják az Istenek, mert ha tudnák a lelkek, hogy egy nap megszűnnek létezni, akkor lázadna az egész Univerzum ellene, és nem hogy ima, meg vallás nem lenne, de egyenesen Istenek háborúja lenne.

Valahol olvastam, Jehovah Isten egyik régi oldalán, - amikor még lehetett erről beszélni - hogy Jehovah 67500 inkarnációt engedélyezz egy léleknek. Azaz ennyiszer támogatja az újjászületést, onnantól már nem járul hozzá!

2015. febr. 9. 03:32
 15/21 anonim ***** válasza:
39%

# 12

"'A lélek mindig a megfelelő testben van. '

A test egy zacskó? Mi a fszom?!"

A koponyád sem egy zacskó. Ettől még benne van az agyad, nem? :-)

2015. febr. 10. 12:19
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#15 Hidd el, nem minden ember olyan buta mint te. Menjél hinni, tudást pedig bízd arra, aki képes gondolkodni. Kössz, szia.
2015. febr. 10. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

# 16

Ha valóban úgy gondolod, hogy abból a két tőmondatból, amit leírtam, puszta találgatás helyett logikus következtetést tudsz levonni az értelmi képességeimre nézve, akkor semmi gondom nincsen azzal, ha nagyon butának tartasz.

Abból, amit leírtam, történetesen még az sem derül ki, hogy én hiszek-e a lélek létezésében vagy sem, mindössze azt szerettem volna egy - talán nem a legjobban megválasztott - hasonlattal érzékeltetni, hogy szerintem nem biztos, hogy kellőképpen meggyőző érv a lélek létezésének cáfolatára az a tény, hogy az emberi test nem "zacskó".

Ha esetleg azért reagáltál így, mert személyeskedőnek, sértőnek érezted az analógiát amiatt, hogy épp a te agyaddal példálóztam, akkor ezúton szeretnék bocsánatot kérni tőled. Utólag belátom, hogy helyesebb lett volna úgy általánosságban példálózni az emberi aggyal, de őszintén mondom, hogy csak humorosnak szántam, amit írtam, még csak ironikusnak sem, és tényleg semmi bántó szándék nem volt bennem.

2015. febr. 10. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Senkinek nincs alapja azt HINNI, hogy idősebb (azaz tapasztaltabb, többet tudó, bölcsebb) lélek a másiknál.

Hiúság, nagyképűség, tudatlanság.

Nekik ajánlom figyelmükbe Verseghy Ferenc örökérvényű négysorosát:

.

Nézd a búzakalászt, büszkén emelődik az égnek,

Míg üres; és ha megért, földre konyítja fejét.

Kérkedik éretlen kincsével az iskolagyermek,

Míg a teljes eszű bölcs megalázza magát.

2015. febr. 11. 06:07
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

"#5 J Ügynök

Gratulálok az EGOdhoz... :))"

Köszönöm szépen már gyerekkorom óta növelem mostanra már kétszeresére duzzadt. A lányok a melleiket doppingolják, én pedig az egómat mindenki nagyobbat szeretne.

2015. febr. 11. 08:55
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

Belső béke, derű, amivel a környező világot tudja szemlélni.

Meg tudja valósítani az életcéljait, hiszen nem küzd önmagával, hiszen az elmúlt inkarnációkban jól megismerte.

Jellemes ember, kerüli a hazugságot, a csalás, megkárosítás minden formáját, beleértve a legapróbbakat is.

Harmadik szemhez köthető érzékelések, illetve a koronacsakra aktívabb az átlagoshoz képest, Akasha-krónika olvasás, fejlett intuíció, és tud is rájuk hallgatni.

Önbizalom, sport.

2015. febr. 12. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!