Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit jelent a negatív karma?

Mit jelent a negatív karma?

Figyelt kérdés
Egy karmaasztrológus azt mondta nekem, hogy köztem és egy ismerősöm közt negatív karma van. Mit jelent ez, és mit lehet ezzel kezdeni?
2015. jan. 31. 08:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A karma tokre nem feladatot jelent.

A karma az ok-okozat.

Leegyszerusitve annyit tesz, hogy minden amit teszel annak lesz egy kovetkezmenye. Annak, hogy pislogsz, vagy levegotveszel vagy barminek.

Az, hogy ez jo vagy rossz ez nezopont kerdese, de nemhiszem, hogy valami egyertelmuen jo vagy rossz lenne.

2015. febr. 4. 00:38
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

A jósok és segítők gyakran osztanak ingyen tanácsot, ami mily meglepő mindig valami külső veszélyforrás/problémaforrás felfedésével kezdődik. A megerősítést kereső bizonytalan ember örömmel veszi a figyelmet és örül, hogy elkezdik meghatározni a bajok forrását, ami egy ősi ösztön kielégítése. A varázsló/sámán/jós/boszorkány/asztrológus apránként kiépíti ezt a bizalmi és FÜGGŐSÉGI viszonyt, amikor az áldozat/károsult/kinyílt tudattal élő ember már hajlandó lesz szertartásokért/varázsfőzetekért/kristályokért/blokkoldásokért és egyéb szolgáltatásokért rendszeresen is fizetni.

Tipikus csaló módszer, időseket tömegesen károsítják meg ezzel a módszerrel.

2015. febr. 5. 09:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem vettem igénybe a szolgáltatását, csak váltottunk néhány mailt (ahogy néhány itteni válaszadóval is üzenetet), és sok idő után most változott is a helyzet. Nem vagyok idős nénike, de kedves tőled, hogy aggódsz értem. :)
2015. febr. 5. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!