Vajon mi történik ha az ember meghal?
Talán ezek a téli napok a legalkalmasabbak hogy belegondolj, kik őrizték a család tüzét 100, 1000, 10000 évvel ezelőtt. Rakj tüzet, vagy gyújts gyertyát és a fénybe meredve adj hálát neki, akik azokban a nehéz időkben is gyermekekről gondoskodó emberek voltak. Így már bátrabban látod át a mai hatalom csápjait, amely csak maga fényére ügyel, és fényét velünk táplálja.
Ebből az aspektusból tekintve már az élet, halál, feltámadás marketing hármas is új megvilágítást kap:
hogy élsz, az a szüleid feltámadása,
a te feltámadásod, gyermeked születése
a halál meg a te tulajdonod. Így már érthetőbb az a hit, hogy vannak akik sohasem támadnak fel, tkp akiknek nem születnek gyermekei.
Nagy irodalma van a HKÉ-knek, vagyis a halál közeli élményeknek, én Dr. Eben Alexandertől olvastam a "Mennyország létezik" című könyvet, ami elég hitelesnek tűnt, már csak azért is, mert ő egy elismert neurológus volt a Harvardon az élménye előtt, megingathatatlannak tűnően materialista szemlélettel, aztán ez határozottan megváltozott. Kovalovszky Dániel készített egy fotósorozatot olyan emberekről, akik átéltek hasonlókat. Őket lehetne megkérdezni a témáról.
De szerintem türelem, előbb-utóbb úgy is kiderül mindenki számára...
18:22-es
Te csak a testről beszélsz hogy azzal mi lesz...
Ez egy dolog hogy elrohadsz... de nem biztos, mert az is lehet hogy hamu lesz belőled, vagy valami felfal mielőtt még rohadásnak indulnál, halálodtól és temetésedtől függ mi lesz a testeddel.
A lélek örökké él. Lehet ugyanabban a testben folytatja útját csak hát ugyebár egy másik világban, ezért is szokták azt mondani, hogy aki meghal az átmegy másvilágra. De az is lehet hogy más testbe költözik bele vagy éppen újra születik (ha teljesen leélte egész emberi életét).
Tehát újjászületsz eközben vagy újra születsz, attól függ milyen idős korodban haltál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!